BOSA.fi -sivuston kävijätilastot lukuvuodelle 2011-2012

On taas aika tarkistaa miten BOSA ry:n sivut tavoittavat ihmiset ja Google Analyticsin avulla keräämme statistiikkaa sivustomme toiminnasta. Keräsimme dataa tältä lukuvuodelta (25.8.2011-25.4.2012) kävijöiden ihmeteltäväksi.
Sivulatauksissa on selkeästi kaksi piikkiä, joista toinen on BOSA:n uuden riehakkaan hallituksen esittely (343 sivulatausta) ja toinen on pari viikkoa kestävä megapiikki BOSA Wappu Road Tripistä, joka keräsi 1605 sivulatausta.

Ihmisistä (17179 sivukatselua, 7985 kävijää) valtaosa tulee edelleen Facebookin kautta (53%), mutta osuus joita tulee Googlen kautta (21%) on lisääntynyt aiemmsta havaintokerrasta (17%). Suoraan osoitteen osaakin jo näpytellä reilu 12% ja yksittäisistä sivuista eniten kävijöitä meille löytää rakkaiden järjestöjen, Boomin ja Tamyn, sivujen kautta.

Luetuimmat yksittäiset sivut olivat Wappu Road Trip (9% sivulatauksista), yhdistyksen kuvaus, tuotteet ja liittymmissivu. Yksittäinen julkaisemamme uutinen tai tapahtumakertomus saa keskimäärin noin 200 lukijaa.

Sivuilla vietetään keskimäärin 2:17 minuuttia ja siinä ajassa ehtii lukea 2,15 sivua. Yli puolet kävijöistä on uusia ja toinen puoli tulee takaisin kuin pulska poika jääkaapille. Statistiikka väittää että noin 65% sivulatauksista tulee Tampereelta, 19% Helsingistä ja loput on meille tuntematonta.

Facebookin statistiikka näyttää, että tähän päivään mennessä on kerääntynyt 332 tykkääjää ja näiden kaveripiiri kattaa yhteensä 86231 käyttäjää.

Nippelitietoa

– Yli puolet käytti Firefoxia, 26% Chromea, 10% Safaria, 8% IE:tä ja muut tuli millä tuli
– Mobiilillakin sivuille löysi pari prosenttiä kävijöistä
– Monet olivat löytäneet sivuille eri juomien ja ravintoloiden nimillä
– Näilläkin hakusanoilla sivuille on löydetty: mörkö, nuotit, oluen vaahto, itsenäisyyspäivän vastaanotto, great success, naiset risteilyllä tarinat, levyraati sekä parhaat bosat.

PS. Jos oikeasti luit tämän koko jutun niin mene nyt ulos terassille tai jatka edes töitäsi!