Jäsenyys

Liittyminen BOSA ry:n jäseneksi

BOSA ry:n jäseneksi voit liittyä helposti. Jäseniksi kelpuutetaan kaikki täysi-ikäiset, vaikka suurin osa tapahtumista on suunnattu enemmän opiskelijoille. Jäsenyys oikeuttaa vaihtuvien etujen lisäksi ekskursioihin, olutiltoihin, tuotteidemme nauttimiseen ja tietenkin hyvään seuraan, joista kaikilla on oikeus kantaa komeinta jäsenmerkkiä päällä maan. BOSA:ssa opit niin gastronomiaa kuin verkostoitumistakin!

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys (ns. ikijäsenyys) kustantaa 5 euroa. Se oikeuttaa sinut jäsentarraan ja -haalarimerkkiin, jolla saat vaihtuvia jäsenetuja.

Jäseneksi voit liittyä meidän tapahtumissa, nykäisemällä hihasta valkotakkista hallituksen jäsentä tai sähköpostilla bosaposti@gmail.com. Jäsenmaksun voit suorittaa käteisellä tai Mobilepaylla.

BOSAn jäsenistölle on oma Telegram-ryhmä, johon voit halutessasi liittyä. Linkin Telegram-ryhmään saat hallituslaisilta esimerkiksi tapahtumista, Telegramista tai sähköpostilla.

Jäsenedut 2023

Seuraavat jäsenedut ovat voimassa vuoden 2023.

Bosa on uudistanut jäsenetuohjelmansa ja tarjoaa jokaiselle jäsenelleen parhaat edut, joita vain Hauskan neuvottelutaidoilla voidaan saada aikaiseksi. Tällä hetkellä jäsentarjoukset ovat:

VUODEN 2023 EDUT

Gastropubit (Tuulensuu, Inez Bar, Deli 1909 & Wine Bar, Sailor’s Bar & Grill ja Shooters Bar): -1€ isot hanat ja shotit

Olutravintola Konttori: -2€ isot hanat

Kultainen Apina: -1€ isot OMATUONTI hanat ja OMATUONTI oluet

Heidi’s Bier Bar Tampere: Lataamalla Nyx-sovelluksen BOSAn linkin kautta saat jäsenetuja, jotka ovat tarkemmin kerrottuna sovelluksessa. Jäseneduissa on sisäänpääsy ilmaiseksi ennen klo 23 ja alennuskuponkeja. Linkin saat hallituslaisilta esimerkiksi tapahtumista, Telegramista tai sähköpostilla.

Jäsentarra ja -haalarimerkki

Kansalle BOSA tarjoaa jäsentarran opiskelijakorttiin. Jäsentarra kiinnitetään ensisijaisesti opiskelijakortin etu- tai takapuolella.

Jäsenhaalarimerkki tulee kiinnittää vasempaan hihaan kolme sormenmittaa hihansuusta.

Oletko vanha jäsen? Jos sinulla on vanhalla logolla varustettu haalarimerkki, ja ostat lisäksi uudella logolla varustetun haalarimerkin, voit uuden haalarimerkin laittaa oikeaan hihaan.

Jäsenistölle myynnissä myös muita oheistuotteita, joten laitahan meidän sosiaaliset mediat seurantaan, koska mainostamme oheistuotteitamme siellä.