Oi VVV

Oi VVV! 

Perinteikäs VVV-risteily keräsi 14.4.2011 koko Suomen kylterikansan hakemaan vappuviinansa verotta Itämeren aalloilta. Vastuunsa tuntevana opiskelijajärjestönä BOSA oli myös eturivissä ja -kenossa mukana edustamassa ja edistämässä juomakulttuuria.

Silja Europa innoitti BOSAlaiset harrastamaan myös muutakin kulttuuria juomakulttuurin lisäksi. Tarkkaavaisimmat ovat saattaneet huomata BOSA:n vihdoinkin alkaneen julkaista wappulevyjään internetin musiikkipalveluissa ja laivalla BOSA:n poikamieskuoro käytti aikaa myös uuden materiaalin nauhoittamiseen. Menevät sanoitukset ja rytmikäs poljenta houkuttelivatkin runsaasti yleisöä ja rohkeimmat jopa yhtyivät säveleen, taaten näin paikkansa kuuluisuudessa.

Huomionarvoista matkassa oli myös BOSA:n uuden paraativarustuksen ensimmäinen laaja kenttäkoe. Vankkaa itäsaksalaista tekoa olevat ydinsodankestävät takit osoittautuivatkin sekä suoja- että vaikutusvaikutukseltaan hyviksi elleivät erinomaisiksi. Takin todettiin antavan tehokkaan suojan keikkea mahdollista ja mahdotonta vastaan, mukaan lukien pienpedot aina kissaan asti. Takin teknisen ns. anti-flash-white värin loistavaa häikäisyominaisuutta kiiteltiin myös. Ominaisuuksien perusteella BOSA pitää takkia soveliaana rankkoihinkin ympäristöihin ja on harkinnut takkien lähettämistä esim. Fukushiman reaktorisukeltajille.

Muita legendaarisia sattumuksia missä edustajamme olivat mukana hämmentämässä oli esimerkiksi Tietolentäjämme muodostelmalento helikopteripadilla Boomin entisen puheenjohtajan kanssa sekä tämän helipadille muodostamalle helipadille laskeutuminen. Helikopteritoiminnasta kiinnostuneille todettakoon BOSA:n tämänvuotisen wappukuohun Kuohu Party Petrol E8 olevan oivallinen helikopteripolttoaine. BOSA näki myös tarpeelliseksi laivan hieman rupistuneen ulkokuoren uudelleenlaatoituksen sekä totesi laivan käytävät ryhmänukkumiseen soveliaiksi. BOSAlaisten varhaisen olutkiinnostuksen edellyttämä teinivuosina hankittu hakijanhakutaito osoittautui yllättäen tärkeäksi, taxfreessä kun janojuoma oli tiukemmassa kuin paikat laskiksen kursseilla. Nurkan takana väijyneet vaalit kirvoittivat BOSA:n muotoilemaan omaa poliittista manifestiaan. Vallankumous on alkanut!