BOSA:n uudet nettisivut avattu

BOSA:n nettisivut julistetaan nyt virallisesti avatuiksi, kun kaikki lastentaudit sun muut on hiottu pois. Sivujen toteutuksesta on vastannut BOSA:n oma Pyry Hurula. Uudet sivut tuovat lukuisia toiminnallisuuksia ja luonnollisesti uutta materiaalia. Tärkeimpiä uudistuksia on helppokäyttöisyys sisällöntuotantoon.

 

Hieman ominaisuuksien esittelyä

 

  • Pystyt lisäämään sivuille omia kuviasi BOSA:n tapahtumista (kokeile tästä)

Halusimme tarjota helpon väylän lisätä käyttäjien kuvia sivuille, sillä parhaat otokset löytyy aina ihan muualta kuin järjestäjältä. Lähetä omat kuvasi meille ja julkaisemme ne! Kuvat luonnollisesti tarkistetaan ensin.

  • Voit jättää helposti palautetta ja kehitysehdotuksia (kokeile tästä)

Palaute toiminnan kehittämiseksi ja epäkohtien korjaamiseksi on tärkeää, joten jos olet kokenut että olet jäänyt jostain paitsi tai sinulla olisi jotain annettavaa, kerro se meille.

Liittyminen jäseneksi on helppoa lomakkeen avulla. Tulevaisuudessa otamme myös käyttöön verkkomaksun yleisimmillä verkkopankeilla sekä luottokorteilla.

Tapahtumakalenterimme on tästedes helpposelkoinen ja simppeli. Tapahtumien tietojen lisäksi ohjelma antaa meille mahdollisuuden laittaa automaattisesti karttatiedotkin tapahtumaan.

 

Anna meille ehdotuksesi uusista toiminnallisuuksista tai sisällöstä ja palkitsemme sinut! Voimme valottaa sen verran tulevaisuutta, että ainakin BOSA:n verkkokauppa on jo rakenteilla.

http://bosa.boomi.fi/kuvagalleria/