Kansa vaatii ja Bosa vastaa – Blogi on vihdoin täällä!

Kevään ja rakkaan järjestömme 15-vuotisen voittokulun vuoksi, on aika tuoda lisää palveluja jäsenillemme!

Tästä blogista saat sinä, arvon lukija, mitä monimuotoisempaa ja viihdyttävämpää lukemista. Tarkoituksenamme on, luonnollisesti, kirjoittaa oluesta, sen laajasta skaalasta ja ilmentymismuodoista, mutta myös muista tuohon jaloon juomaan liittyvistä asioista.

Tulevaisuudessa on tarjolla muun muassa mäskiä hyödyntäviä reseptejä, katsauksia eri maiden ja kaupunkien olutkulttuureihin, sekä bosalaisia kiinnostavien tapahtumien esittelyjä.

Blogi on aloitettu juuri kevään, ja mikä tärkeintä, Wapun korvilla, sillä kuten jokainen bosalainen tietää, on Wappu taikaa ja unohdettuja muistoja täynnä. Mikäs siis parempi aika lanseerata bosamainen blogi. Enää sinun ei tarvitse väen vängällä lukea muka-hauskoja tai Saharaakin kuivempia olutblogeja, jotka elitistipäissään dumaavat kaikki juomat, joista ei löydy neljänsadan ylittävää IBU-arvoa.

Olisi kuitenkin suurempaakin suurempi vääryys unohtaa muut bosalaisille tutuksi tulleet juomat. Joten, jos ehdit jo pelästyä, ettei blogissa ole säännöllisen epäsäännöllisesti viini/viski/siideri/mitä tahansa corneria, voit lopettaa yleisönosastolle kirjoittamisen ja olla aivan huoleti! Olemme metsästäneet resursseja säästämättä asiantuntevia, ööh, asiantuntijoita juuri tätä sisältöä varten.
Näiden lisäksi toimituksemme ottaa ilomielin vastaan juttuaiheita ja -ehdotuksia sekä muistoja, tarinoita, ja kuvia Bosan historian varrelta.

Blogin tarkoituksena ei ole selostaa seikkaperäisesti vain hallituksen kuulumisia tai tuon myyttisen ja majesteettisen entiteetin, joka myös Hauskana Bosasetänä tunnetaan, toimia ja legendaarisia tekoja. Tarkoituksena on ennemminkin tuottaa sisältöä, joka olisi relevanttia ja kuranttia sekä muita -anttia lukijoillemme.

Jos haluat itse naputtaa apinan raivolla jutun blogia varten, voit lähettää sen osoitteeseen bosankuvat[ät]gmail.com. Samaan osoitteeseen voit myös lähettää kuvamateriaalia ja muistoja Bosaan liittyen.

Ja mikäpä olisi uuden ja uljaan blogin ensimmäinen postaus ilman kehotusta ottaa se vahvaan seurantaan. Tässäpä siis sellainen kaikille teille: pysykää kuulolla/näöllä, jottette missaa platinaista sisältöä!

Bosan Mediatiimi