Bosamainen wappu! Kaikki tapahtumat mitä tarvitset eeppisen wapun viettoon!

16.4. Unohtuneiden Pubien Ilta (Bosa)
V/Wapun aloittaa itseoikeutetusti rakkaan järjestömme kaavailema kierros Tampereen vähemmän nähtyjen pubien luo. Kierrokselle saa liittyä missä vaiheessa tahansa, mutta parhaimmat muistot ja kokemukset saat, jos pääset osallistumaan heti alusta lähtien! Tarjolla bosamaiseen menoon sopivia hintoja ja varmasti mahtavaa meininkiä. Kierroksen varrella oleviin baareihin kannattaa pukeutua epäopiskelijamaisesti (haalarit jätetään siis kotiin).
FB Event

17.4. Sankarisitsit (UtaSport)
Kaikkihan me olemme oman elämämme sankareita, mutta nyt on viimein mahdollisuus päästä näyttämään tämä puoli henkilöistämme myös muille! UtaSport tarjoaa sitsimahdollisuuden ja mahtavaa menoa.
FB Event

18.4. MM95 Gambina-sitsit (Tampereen Akateemisesti Sivistyneet Gambinan Ystävät, Patina & Materiaali-insinöörikilta)
Nevö förget! Nyt nimittäin on aika muistella lamaa, ysäriä ja sitä kaikkein kirkkainta, eli vuoden -95 maailmanmestaruutta! Kolmen kovan yhteistyössä luodaan sellaiset bileet, että jää rillauksetkin kakkoseksi.
FB Event

21.4. Bosan WappuRoadTrip (Bosa)
Se isoin. Se kaunein. Se mahtavin. Se jumalaisin. On. Täällä. Taas. Bosa lähettää toistasataa opiskelijaa ympäri Pirkanmaata nauttimaan poikkitieteellisestä ja keväisestä meiningistä. Tätä ei kukaan vakavasti otettava opiskelija voi missata. Siellä on ruokaa. Siellä on juomaa. Siellä on äärimmäisen hyvää seuraa. Siellä on kaikkea!
FB Event

23.4. Pornobileet (Pareto ja Iltakoulu)
Kaikkihan tietävät, että kevät herättelee sekä luonnon että ihmisten hormonit. Eli, mikäs sen parempi keino juhlistaa tätä rakkauden ja riettauden aikaa kuin suuntaamalla bileisiin, joissa saat olla juuri sellainen kuin olet!
FB Event

24.4. Vappupubiryömintä (Teema)
Rennosti vappuun! Poikkitieteellistä ja opettavaista menoa tarjolla, kun lähdetään kiertämään Mansen kuppiloita, suorittaen erilaisia ja erinäköisiä tehtäviä samalla. Lähtö yliopiston alakuppilasta kello 16.

24.4. Tamyn Pridesitsit (Tamy)
Tule sellaisena kuin olet! Kevään ja koko vapun fabuloisimmat bileet ovat täällä! Amos-klubilla pamahtaa tiistaina, kun pääsemme juhlistamaan kaikkea, mikä tekee meistä jotain!
FB Event

30.4. Tamyn puistojuha (Tamy)
Sorsiksesta kajahtaa! Järjestöt ympäri Tamperetta kokoontuvat viettämään yhdessä aikaa rennossa ja mukavassa hengessä Sorsapuistoon. Tarjolla muun muassa erilaisia pisteitä/rasteja sekä muuta mieltä kutkuttavaa ohjelmaa! Häppeningit alkaa kello 13:30.
FB Event

Bosan Mediatiimi