BOSA kasvaa myös Tamyn silmissä

Toiminta-avustukset ovat nyt myönnettyinä ja iloksemme ilmoitamme, että myös lämmin isä aurinkoinen ja rakas ylioppilaskuntamme Tamy on huomioinut poikkitieteellisen kulttuuriseura BOSA ry:n kasvun ja potentiaalin. BOSA nousi harrasteyhdistysten keskisuurten yhdistysten luokkaan ja oli tämän luokituksen ylivoimaisesti parhaiten Tamyn laatimia arviointikriteereitä vastaava, jonka vuoksi keskiarvo toiminnan arvioinnista on huikea 4,5/5,0 pistettä (katso PDF).

BOSA ry:n hallitus on tavoitettu kommentteja varten ja BOSA:n puheenjohtaja Kutinlahti kuvaileekin toiminnan kasvun olevan räjähdysmäisen nopeata. Esimerkkinä voidaan mainita, että BOSA:n tapahtumat ovat yli vuoden ajan vetäneet jokainen ääriään myöten täyteen ja kiinnostusta löytyisi enemmällekin. BOSA on myös saanut vastuulleen järjestää Tampereen yliopiston opiskelijavapun mahtipontisimman tapahtuman, PÄÄPÄIVÄ Road Tripin. BOSA mielellään esittelee, miten yhteishengellä ja opiskelijaosaamiselle päästään pitkälle ja tullaan vielä takaisinkin. Teemme opiskelijakulttuuria ja luomme perinteitä, poikki tietein ja herkkujen äärellä.

BOSA ry välittääkin ylioppilaskunnalle toiveen, että ainejärjestöjen ja harrasteyhdistysten potentiaali opiskelijatoiminnan kehittämisessä huomioidaan vastedeskin, ja tietenkin vielä isommin. Ehkä joskus meillä yliopistollakin olisi teekkareiden kaltaisia vappuperinteitä ja loppuunsa hiotun hieno yhteishenki. Jatketaan hyvää työtä!