Itsenäisyyspäivä juhlittu ja uusi BOSA-hallitus valittu

BOSA järjesti perinteisen ISOjoulun tällä kertaa Sorin Saunalla Itsenäisyyspäivän juhlien merkeissä ja konsepti olikin hitti. Evästä löytyi BOSA:n perinteisen panotuotoksen Joulumörön muodossa, booleina ja naposteltavina, mutta yhtenä vetonaulana tietenkin oli Staabi ry:n tarjoama aito joulukinkku. Noin 40 ihmistä oli seurassamme juhlistamassa itsenäisyyttä ja osallistumassa yhdistyksen syyskokoukseen. Läsnäolollaan meitä ilahduttivat myös Boomi ry:n uusi ja vanha puheenjohtaja sekä väistyvä ylioppilaskunta Tamyn puheenjohtaja. Ohjelmapuolesta löytyi muun muassa Linnanjuhlaa ja laivanupotus-juomapeliä, mutta itse syyskokous oli puolen tunnin spektaakkeli. Kiitämmekin kaikkia mukana olleita, sillä juhla on juhla vasta kun ihmiset ovat paikalla.

Vuosikokouksella oli päätettävänä suuria asioita, kuten esimerkiksi uudet yhdistyksen säännöt ja uusi hallitus. Uusissa säännöissä merkittävin muutos on siirtyminen yhden vuosikokouksen mallista Tampereen yliopistojen ainejärjestöissä vallalla olevaan syyskokouksen + kevätkokouksen malliin. Uusitut säännöt voit lukea tästä ja stilististen muutosten jälkeen ne tulevat esille kotisivuille.

Syyskokouksen tärkein anti, eli se uusi hallitus:

Entinen puheenjohtaja, Heikki Uotila, väistyi paikaltaan ja keskittyi lempiharrastukseensa, panemiseen. Heikki ottanee yhdessä Jaakko Haaparannan kanssa tehtäväkseen kehittää BOSA:n oluet ja siiderit timantiksi, samalla kun suurempana projektina ensi vuodelle on uusi panimolaitteisto. Vanha panimomestari Olli Ruotsalainen varmastikin jatkaa näiden herrojen kanssa kehitystyötä, mutta varmasti ottaa myös haltuun myös BOSA:n ulkosuhteiden kehittämisen. Ulkosuhteita hoitaa myös varsinkin humanistipiireihin hallituksen naisvahvistus ja virallisesti myös yhdistyksen sihteeri, Johanna Nortesuo. Heleä-ääninen viettelijättärämme pitää huolen että humanistikin maistaa bosalaista. Vähemmistövaltuutettuna ja Ruotsin kirjeenvaihtajana toimii Jaakko Pihlaja.

Tapahtumapuoli saa varmastikin piristystä, sillä tekijämiehet Tommi ”Wet-Simo” Kostilainen ja Kaarle Vähämartti tulevat näyttämään mistä hyvät setit on tehty. Nämä miehet kunnostautuivat muun muassa Beer Pong -turnauksen järjestämisessä tänä syksynä ja lähtevätkin pallot märkinä uuteen vuoteen tekemään uusia hittejä.

Uusien, hurjien lupausten saralla jatketaan kun Boomi ry:n vanha päätoimittaja, kynänpyörittelijä ja markkinoinnin monitaitajaeurolahjakkuus Eero Laitila iskee hampaansa BOSA:an ja tuo mukanaan esimerkiksi päihdetyön. Boominkin hallituksessa kolmatta vuotta vaikuttava vanha helikopterilentäjä ja nykyinen BOSA:n tietolentäjä Juha Eerola jatkaa hyväksi havaittua linjaa ja pitää huolen että kaista ei lopu kesken kun olutreseptejä lataillaan. Taustalla hääräilee myös allekirjoittanut Pyry Hurula, joka jatkaa yleismiehenä auttamassa siellä missä hätä on suurin ja miestä vähiten tarvitaan.

BOSA:n talous on vahvempana kuin koskaan, joten sitä tekemään tarvitaan rautainen ammattilainen. Tilintarkastuksen maisteriohjelmaa lukeva Joonas Streng uhoaa tekevän BOSA:sta isomman kolikkomeren kuin Roope Ankan rahasäiliöstä ja kaikki tietenkin markkoina, tyhmäähän sitä olisi euroja hamstrata.

Viimeisimpänä ja varmasti vähäisimpänä, hyvät naiset ja herrat, herra puheenjohtaja, Mikko Kutinlahti. Keuruun takametsien humalia kasvattava strategiaguru ottaa haltuun erityisesti BOSA:n hallituksen henkilöstöstrategian kehittämisen ja uhkailee jo muillakin johtamisen strategianistien oppien soveltamisella. Vuonna 2021 BOSA yhtiöitetään ja ostamme Nokian ja Microsoftin pois kuleksimasta.

Ensi vuoden toiminnantarkastajina toimivat Lauri Niku ja varalla Karo Koskinen sekä Ville Kaukoranta.