Bosan matkassa syksyllä 2014

Kesällä 2014 Bosa uurasti raskaan sarjan panosessioiden parissa ja muutti välineensä Boomin uusiin tiloihin. Nyt on viimein aika nauttia työn hedelmistä. Heitä hyvästit pakotteiden, velvollisuuksien ja arktisen kylmyyden täyttämälle syksylle ja lähde Bosan matkaan.

10.9 klo 17.00 Ainekerhot esittäytyvät Klubilla uusille opiskelijoille

   Bosa esittelee rautaisen todellista faktaa siitä, mitä on olla bosalainen ja mitä hyötyä    olutseuran jäsenyydestä on. Viimeistään tässä tapahtumassa valkotakkisia  hallituslaisia sopii kiskaista hihasta ja pyytää heiltä hedelmällisen transaktion    tuloksena ikuista Bosan jäsenyyttä.

11.9 Boomareiden Kastajaiset – Bosan rasti Bar Vikkulassa

Bosan rasti Boomin kastajaisissa on perinteisesti ollut vaiettu aihe. Kastaminen ja siihen liittyvät riitit sopivat kuitenkin bosalaisuuden kanssa yhtä hyvin yhteen kuin vahva humalointi ja vehnäinen, eikä jälki voi olla kuin ainutlaatuista.

16.9 Syksyn ensimmäinen olutilta ja uusien ilta

Kuten moni viisas on todennut, Bosan toiminnan sydämenä ovat kuukausittaiset olutillat eri teemoilla. Uusille toiminnasta kiinnostuneille opiskelijoille syksyn ensimmäinen olutilta on mainio tilaisuus tavata Bosan hallitus, nähdä legendat tarinoiden takana ja maistella jumalaisia oluita. Syyskuinen olutilta järjestetään Inezin tiloissa. Bosan tiedotusta seuraamalla pääsee myös käsiksi tarkempaan infoon.

24.9 Tamyn Aatemarkkinat – Bosa esittäytyy jälleen

Uudelle opiskelijalle Tamyn aatemarkkinat ovat mainio tilaisuus tutustua Bosan ohella opiskelijakaupungin muihin yhteisöihin. Markkinahumu ja veikeät bosalaiset kansoittavat yliopiston päätalon pääaulan sekä alakerran käytävät klo 10-14.

Panokoulu lokakuussa

Tarkemmin määrittyvänä ajankohtana pannaan porukalla. Bosan panokouluissa perehdytään oluen valmistuksen saloihin, tavataan uusia panokavereita ja maistellaan omia tuotoksia. Bosalla on käytössä 50 litran Speidel Braumeister, joten panoissa pääsee suoraan kokemaan lähes pienpanimoon vertautuvaa toimintaa. Panokouluista tiedotetaan Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/455555964574500/. Anomalla mandaattia ryhmään huomaa, että ”Eka kerta kirpaisee, paitsi Bosassa!”.

Oktoberfest 29.10

Oktoberfestiä kuvaavampaa tapahtumaa olutseuralle saa hakea. Lokakuun loppu on ollut Bosalle tyypillisesti karnivaalihumun aikaa, kun Bosalaiset kohottavat mukinsa ja braatwurstinsa ilmaan jodlauksen tahtiin. Oktoberfesteillä mikään ei ole kiellettyä.

 

Tarkempaa tietoa tapahtumista ja Bosasta saat seuraamalla Bosan tiedotusta:

https://www.facebook.com/bosaseta?ref=ts&fref=ts

https://www.facebook.com/BOSAry?fref=ts

http://www.bosa.fi/