BOSA:n suosittelemat ehdokkaat edustajistovaaleissa

BOSA on ollut kautta aikain mukana myös ylioppilaspolitiikassa, mutta kovasta kysynnästä huolimatta BOSA ei tällä kertaa kuitenkaan tehnyt omaa ryhmää Tampereen yliopiston ylioppilaskuntavaaleihin. Näimme toiminnan kannalta olennaiseksi jäseniemme maallisten halujen tyydyttämisen sekä BOSA ry:n kehittämisen entistä paremmaksi jäsenilleen myös jatkossa.

Kuitenkaan emme malta olla esittelemättä hienoja herrasmiehiä, joita BOSA suosittelee äänestämään. Suosittelemme näitä henkilöitä erityisesti siitä syystä, että he ovat toimineet viime aikoina BOSA:n aktiiveina ja tehneet töitä jäsenistön eteen. Nämä miehet kuuluvat parhaaseen A-ryhmään ja ovat äänenne ylioppilaskuntavaaleissa ansainneet! Uskomme vilpittömästi heidän ajavan aktiivisesti opiskelijoiden etuja rationaalisesti ja työtunteja säästelemättä.

Tamy:n edustajistovaaleissa ehdolla (suluissa ehdokasnumero)

Jaakko Pihlaja (95), BOSA:n virkaatekevä markkinointiministeri

Olli Ruotsalainen (97), BOSA:n virkaatekevä panimomestari

Mikko Kutinlahti (80), BOSA:n syksyllä mukaan astunut johtamisguru

Haluamme myös osoittaa tukemme sisarliikkeellemme Warrantin Olutseuralle WOSU:lle, josta ehdolla Vaasan yliopiston ylioppilaskunta VYY:n edustajistovaaleissa ovat muun muassa perustajajäsenet Emil Katajainen (77)  ja Simo Engbom (60). Jyväskylästä JYY:n edustajistovaaleista ehdolla on Dumpin Olutseura DOS:in henkiinherättäjä, Jori Hurula (32).