Ekskursiot

Ekskursiot Suomessa

BOSA vierailee ajoittain Suomessa muun muassa pienpanimoissa ja ajoittain hieman teollisemmissakin panimoissa. Olemme myös järjestäneet ekskursioita ympäri Suomen tutustumaan erilaisiin opiskelijoiden olutkulttuuria edistäviin tapahtumiin sekä mahdollisesti lähteneet järjestämään tapahtumia myös itse ulkopaikkakunnille. Sikiävää yhteistyötä on aina Vaasasta Lappeenrantaan, joten jos kiinnostaa lähteä näkemään Suomea, hyppää kiertueelle!

Viron ekskursio

Järjestämme perinteisesti myös vuosittaisen ekskursion Viroon ja yleensä vierailu kohdistuu Sakun panimolle sekä paikallisiin olutkulttuurin helmiin. Samassa reissussa tulee tehtyä myös hyvät olutostokset, sillä tuolla rapakon toisella puolen hyväkin olut voi olla halpaa. Ekskursion ajankohta on tavallisimmin alkuvuodesta, joten joulun jälkeen on hyvä alkaa seurata tiedottelua.

Ruotsin ekskursio

BOSA vierailee myös vuosittain Tukholmassa yhdessä Boomi ry:n kanssa ja tavallisimmin tutustumiskohteina ovat ravintolat, mutta mahdollista on myös panimovierailu tuohon makeaan länsinaapuriimme.

Muut ulkomaan ekskursiot

Tulevaisuuden suunnitelmiin on kirjattu suurempi yhteisekskursio muiden seurojen sekä järjestöjen kanssa Saksan Oktoberfesteille Müncheniin, sekä toinen ekskursio Bremenin Freimarktiin, joka on Oktoberfestiä vastaava, mutta ekskursiokohteena hieman halvempi ja helpompi. Tervetuloa mukaan!

Ekskursioiden vahvistetut päivämäärät löydät kalenteristamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.