Musiikki: Poikamieskuoro

BOSA kun on monialainen osaaja, ei sovi jättää repertuaaria vain oluisiin. Hellimme myös muita aisteja, alta löydät muun muassa legendaarisia BOSA:n wappubiisejä vuosien varrelta. BOSA:n Poikamieskuoron nokkelat ja vauhdikkaat biisit tempaavat mukaansa vapputunnelmiin ja pari simaa nämä progressiiviset teokset vaativatkin ennen avautumistaan. Kuuntele nyt muun muassa legendaariset Tuubassa Vappuna ja Oodi Kuohulle!

Uusi levy on tekeillä ja on odotettu saapuvaksi seuraavaan vappuun mennessä.

BOSA:n Wappulevy 2006 ja Wappulevy 2005 ovat nyt myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa levykaupoissa! Voit ostaa levysi tai biisisi suoraan myös netistä seuraavista kaupoista tai vaikka ladata suoraan soittoääneksi! Paina kuvaketta ja pääset kauppaan. Voit luonnollisesti kuunnella levyn myös Spotifysta!

[one_half]

 BOSA:n Wappulevy 2006

Tori Amosmaisin, riipaisevin tulkinnoin esitetty, korvia hivelevän kaunista kuultavaa oleva
Wappulevy 2006 vie aikakoneella aina takaisin vuoteen 2006, jolloin vappu oli hieman erilainen. Muistatko sinä tuon vapun? Etpä tietenkään, mutta tämä levy palauttaa sinulle mieleen kaiken mitä tahdoit tietää tuosta vapusta.

[/one_half]

[one_half_last]

BOSA:n Wappulevy 2005

Vuoden 2005 hittilevyksikin SEO:n hittilaarista valittu Wappulevy 2005 on edesmenneen Sorsakosken sanoin “Käsittämätöntä #&?!@!:aa” ja toiminut jopa nostamaan erään suosikkiartistin Japanissa lavalle. Levyraati antaisi tälle levylle aplodit ja sinä paikan levyhyllystäsi. Säteilevän makea levy pistää ratsastamaan aallon harjalla!

[/one_half_last]

Leave a Reply

Your email address will not be published.