BOSA:n Oluen Perusteet Ensikertalaisille (5op)

Tuesday 16.9.2014 klo. 19:00

Mitä: BOSA:n Uusien Olutilta (ensikertalaisille)
Missä: Bar Inezissä, Pellavatehtaankatu 19
Milloin: tiistaina 16.9. klo 19:00
Mitä maksaa: 10 euroa / setti
Ilmoittautuminen: 10.9 klo. 21:00
Facebook

Ilmoittautuminen nyt auki!

Tervehdys arvon aloitteleva gastroharrastaja! Syksy on tullut ja pitkän kesän jälleen palataan jälleen asian äärelle, kun BOSA esittäytyy ydintoimintansa muodossa. Se hauskin gastrokoulu vie sinut kuukausittain ympäri maailman makumatkoille, niin oluen, viinin, viskin kuin minkä tahansa mieleen juolahtavan juoman muodossa.

Illat ovat tunnettuja siitä, että hankimme kovatasoisimmat tietäjät hoitamaan kerronnan. Illoissa on rento meininki, joten ei tarvitse jännittää vaikka et tuntisi ketään bosalaista. Yhteinen pääaine – olut – yhdistää.

Tämä ilta on poikkeuksellisesti ensisijaisesti uusille jäsenille/osallistujille. Seuraava olutilta julkaistaan melkein heti perään, joten rannalle jääneet konkarit pääsevät syventäviin opintoihin.

Hinta jäsenille 10e (jos et vielä ole jäsen, voit ostaa omasi paikan päällä).

Gastropub maestron, palkitun ravintoloitsijan ja mediastakin tutun Sami Lappalaisen sekä hänen henkilökuntansa johdolla tutustumme olutmaailman saloihin.

On siis aika heittää Koffit ja Karjalat nurkkaan, lähdemme liikkeelle parempien oluiden nauttimisen perusteista. Tutustumme olutkulttuurin perusteisiin ja loistavaan knoppitietoon, jolla pystyt häikäisemään kenet tahansa. Pääsemme kuulemaan niin oluttyyleistä, niiden valmistuksesta kuin eri oluen osien vivahteista. Tämän illan jälkeen olet huomattavan määrän gastrotietoutta viisaampi ja pystyt baarin tiskillä tunnistamaan ne loistavimmat nimet.

Hinta on legendaarisen kevyt kukkarollesi ja koko setti kustantaa vain 10 euroa sisältäen 6 erilaista olutta. Tapahtuma on kaikille avoin ja paikalla voi liittyä myös jäseneksi. Tämä sopii myös ensikertalaisille, sillä juttu luistaa maistelusetin jälkeen myös ennalta tuntemattomien kanssa.

Ilmoittautumiseen tulee linkki tänne ja Facebookiin keskiviikkona 10.9. klo 21.

Täältä löydät kuvia aiemmista illoista.


Gastropub Inez
Pellavatehtaankatu 19 , Tampere

Loading Map....