Oktoberfest 2012

Thursday 25.10.2012 klo. 18:00

BOSA ja Saksan kielen- ja kulttuurin ainekerho Lederhosen järjestävät jälleen legendaariset Oktoberfestit! Lokakuun rientoja juhlistetaan 25.10. klo 18 Sorin Klubilla, jossa sitsimäisessä juhlahumussa nautitaan Oktober-henkisistä juomista, ruuista ja tietenkin laulusta. Koska nämä eivät ole mitkä tahansa sitsit, olemme panostaneet juomien ja ruokien laatuun. Laulamme kuitenkin saksalaisten juomiseen sopivien laulujen lisäksi perinteisiä sitsilauluja, kielitaidoksi riittää siis suomi tai saksa tai muu. Dresscodena on luonnollisesti oktoberhenkinen asustus!

Liput myynnissä NYT ja omasi voit varata alta. Lipun hinta 12 euroa BOSA:n jäsenille (ei-jäsenille 15 euroa ja hinta sisältäen BOSA:n jäsenyyden). Lippu tulee maksaa 23.10. mennessä, tarkemmat maksuohjeet löytyvät alta.

Lipun hintaan sisältyy aidoimmat saksalaishenkiset Oktoberfestit mitä näillä lakeuksilla voi kokea, oktoberjuomineen ja -ruokineen. Aikaisempien vuosien tapaan tapahtuma on ollut täysi ja massiivinen, joten varaa lippusi ajoissa! Maksuohjeet alta ja saat samaiset vahvistuspostissasi.

PS. Kolmiolippu kannattaa hankkia, sillä sinne jatketaan. Paikan päällä myös saatavilla 5e panttia vastaan aitoja Oktoberfest-tuoppeja käyttöön, joten käteistä mukaan!

Oktoberfest on täynnä, mutta kysy bosaposti@gmail.com mahdollisia vapautuneita paikkoja!

[learn_more caption=”Katso tästä maksuohjeet”]

Näin maksat

Saaja: Boomareiden Olutseura ry
Tilinumero: FI7311463001060463 (Nordea)
Viite: 2510129
Summa: 12 euroa (15e ei-jäsen)

Voit myös maksaa osallistumisen/jäsenyyden käteisellä Boomi ry:n toimistolla sen ollessa auki. Lippu täytyy maksaa tavalla tai toisella 23.10.2012 mennessä.

[/learn_more]

“>http://www.youtube.com/watch?v=GS8Se9De_dM[/youtube]Sorin Klubi
Vuolteenkatu 20 , Tampere

Loading Map….