BOSA på bordet!

BOSA:sta oli kolmihenkinen edustus 22.4.2011 NESU-Boomin Sketsisitseillä, jotka täällä Tampereen päässä starttaa kyltereiden vapun. Yleisö vaatikin näitä osallistuneita valkotakkisia herrasmiehiä på bordet, eli esittäytymään pöydälle esityksen kera. Taattua laatua ylläpitäen kolmikko kertoi Japanin reissustaan ja lurautti parit laulut kansalle.

Ennen sitsejä panimomestarin johdolla pullotettiin Simba-apinasima ja 10,3% apinasima oli nimensä veroista. Raakaversiossa maistui, kuinka kaikki makeus oli hävinnyt ja pieni humalan kitkeryys piti otteessaan ohutta makua. Sitruunan hapokkuus paistoi läpi muutoin vahvasta alkoholisesta tuttavuudesta. Jälkimaussa maistuu sekaan laitettu mansikka, joka nähdään myöhemmin, millaiseksi se kehittyy.

Koska olemme vihreiden arvojen asialla, käytimme käymisjätteenkin hyödyksi ja sponsoroimme sitsien punishmentin. Makuelämyksestä voinee kertoa asianomaiset legendaa, mutta uskoaksemme tuo hiivainen cocktail on mieleenjäävä kokemus. Kiitos ja anteeksi!

PS. Nämä oli NESU-legendan ja BOSA:n perustajajäsenen Jukka ”Viper” Kyyrön näennäisesti viimeiset NESU-Boomin sitsit ja näiden innoittamana tämän vuoden Wappulevylle on tulossa tälle hienolle miehelle omistettu kappale, Jäähyväiset Viperille (Valomerkki). Tulossa Spotifyyn kesäkuun alussa!