PÄÄPÄIVÄ – Wappu Road Trip

Mitä: PÄÄPÄIVÄ – Wappu Road Trip (Facebook event)
Missä: Joka puolella Pirkanmaata
Milloin: Lauantaina 28.4., lähtö klo 13
Kenelle: Kaikille Tamyn jäsenille
Mitä maksaa: 15 € sisältäen reissun, matkaevästä ja loppumeiningit
For information in English, see the below of the page.

Bosa  <3 Tamy esittää: PÄÄPÄIVÄ – Wappu Road Trip

Lauantaina 28.4. pöly nousee ja tanner tömisee! Tuolloin nimittäin lasketaan vesille Tampereen yliopiston opiskelijoiden Armada: bussilasteittain haalarikansaa suuntaa ottamaan haltuun Pirkanmaan turhimmat mestat. Kaksi vuotta sitten huippusuosion kerännyt Wappu Road Trip tekee paluun suurempana kuin koskaan!

Näistä paikoista et ole koskaan kuullutkaan, mutta tämän jälkeen kaikki näissä paikoissa ovat kuulleet meistä! Tutkimusretken kopioimattoman tunnelman takaavat sataprosenttisen poikkitieteellinen osallistujakunta kymmenistä eri ainejärjestöistä, sadat litrat vappuhenkistä juomaa, sekä toinen toistaan huikeammat ohjelmanumerot matkan varrella. Emme paljasta mitään, mutta huhuja on kuultu mm. pulkkamäestä, yritysvierailusta tai lavatansseista. Tampereen opiskelijoiden wappuviikkojen huipentumasta vastaa sun suosikkiseurasi BOSA ry. Dresscode haalarit tai muuta vappuhenkistä ja mukaan voi ottaa omaa janojuomaa, matkahan on pitkä.

Lipun hinta 15 euroa, sisältäen reissun, pientä evästä ja loppumeiningit. Lipunmyynti alkaa pian, joten olethan tutkalla ja varmistat paikkasi jälleen yhdestä mahtipontisesta tapahtumasta, joita muistelet opiskelujen jälkeen pitkään. Näistä ne muistot (muistiaukot?) tehdään!

Ketkä järjestää?

PÄÄPÄIVÄ on jatkoa kahden vuoden takaiselle Tamy Wappu Road Tripille, jolloin kyydissä oli yli 200 yliopiston opiskelijaa, aina humanistista kauppatieteilijään – aidosti poikkitieteellistä menoa siis! Tuo eeppinen reissu saa jatkoa samasta leiristä ja BOSA ry lupaa vähintään yhtä huikean reissun kuin tuolloin. Yhteyden meihin saa [email protected].

Katso videolta tunnelmia viime reissulta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=od_be39k6Mw[/youtube]

Briefly in English

BOSA organizes a one-day Road Trip on Saturday, April 28th for students celebrating Vappu (May Day), the biggest student fest in Finland. Come and join the festivities and buy a ticket to the biggest student event in Tampere this spring! BOSA Road Trip will take the whole day and we’ll visit places most of you haven’t even heard of. The trip starts at the back of the bus station in Tampere and the buses leave 13:00 sharp and we won’t be waiting for any late birds. The tickets include the ride, some food and drinks – and of course the epic experience! We suggest BYOB in addition to BOSA refreshments and that you take loads of festival spirit with you! Dress code is student overalls, but we won’t kick anybody out of the bus for wearing jeans.

Tickets cost 15 euros and international students can buy theirs from Boomi office (next to Linna) starting on Thursday, April 12th. The enrollment is compulsory and we accept cash only. If you have further questions, contact us by [email protected].

Mukana menossa

 

Ilmoittautuminen

Paikkoja on rajoitetusti ja suosittelemmekin olemaan nopea. Pyrimme täyttämään bussit siten, että ainejärjestöjen edustus säilyy mahdollisimman kokonaisena ja meno on mitä parhain. Erityistoiveita voi laittaa oikealla olevalla palautelomakkeella ja katsotaan mitä toteutetaan. Huom! Mikäli ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu, laita sivun alaosassa olevalla yhteyslirpakkeella viestiä.

Ilmoittautuminen on sitova ja mikäli et pääse reissuun mukaan, voit halutessasi hankkia itsellesi korvikkeen, mutta ilmoita siitä [email protected] viimeistään kaksi päivää aikaisemmin.

Huikeeta, ilmoittautuminen on nyt täynnä! Viisi bussillista iloa tiedossa.

 

Tarkemmat tiedot tapahtuman järjestelyistä saat sähköpostitse viimeistään viisi päivää ennen tapahtumaa. Tervetuloa mukaan!

Ohjelma

Lähtö tapahtuu klo 13:00 Tampereen linja-autoaseman takapihalta. Nousemme busseihin ja bussisi numero ilmoitetaan sinulle etukäteen. Bussit lähtevät tästä kohti tuntematonta.

Mitä ohjelmaa? Matkan varrella on järjestetty ohjelmaa ja ohjelmanumeroita, jotka eivät jätä kylmäksi. Tarjolla muun muassa sitsimäistä meininkiä, hullun iso pulkkamäki ja Pirkanmaan randomeimpia paikkoja, joille me annamme merkityksen.

Ruoka ja juoma? Myös yhteistyökumppanit muistavat meitä, joten tyhjin käsinkään ei tarvitse olla. Tarjoamme hieman matkajuomaa, mutta suositamme ottamaan omaa juomaa mukaan ja eväskään ei ole pahitteeksi. Järjestämme kuitenkin juomatankkausta ja ruokaa päivällä, joten ollos huoleti. Pyrimme huomioimaan myös erityisruokavaliota.

Loppuhuipennus koetaan Tampereella noin klo 19:00 ja tuossa kohtaa pyrimme olemaan kaikki hyvin hilpeitä ja mukavia.

Hämmennystä tai huomioita?

Mikäli jotain ei sanottu tässä tai on muuten hyviä huomioita, laita meille pikaviesti tästä ja pyrimme vastaamaan siihen pian tai korjaamaan ongelman.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.