Muut tapahtumat

okto05Oktoberfestit / Olutkarnevaalit

Perinteeksi muodostuneet riehakkaat saksalaishenkiset karnevaalijuhlat. BOSA järjestää yhdessä Tampereen Saksan kielen- ja kulttuurinopiskelijoiden ainekerho Lederhosenin kanssa vuoden villeimmät sitsityyliset juhlat! Olut virtaa ja laulu soi juhlaväen tanssiessa pitkillä pöydillä yömyöhään! Hinnat tässä tapahtumassa on painettu pohjamutiin ja tarjolla on laadukasta oktober-henkistä olutta ja saksalaisia herkkuja! Pukeudu teemaan ja tule kilistelemään kolpakoita!

Wappu Road Trip

BOSAn massiivisin tapahtuma kerää satoja opiskelijoita yhteen ja kuljettaa heitä ympäri Pirkanmaata. Tarkoituksena on tutustua uusiin paikkakuntiin helpoimman kautta eli anniskeluravintoloihin tutustumalla. Matkat taittuvat busseissa ja matkan varrella juodaan, syödään ja nautitaan kevätauringosta. Vapun paras tapahtuma ei olisi mitään ilman legendaarisia jatkoja, jotka jatkuvat aina aamuun saakka.

Next stop: Bar AlanyaUPI – Unohdettujen Pubien Ilta

Jo kulttimaineeseen noussut Unohdettujen Pubien Ilta järjestetään yleensä lähellä Wappua. Janoiset osallistujat pääsevät tyydyttämään oluen himoaan mitä mielenkiintoisimmissa pubeissa, joissa  vain harva on osannut vierailla aiemmin.  BOSA:n tehtävänä on sivistää jäsenistöään näistä unohduksen partaalla olevista ravintolakulttuurin helmistä ja niiden asukeista. Monet läpikäydyistä ravintoloista onkin BOSA tainnut pelastaa konkurssilta tuon illan aikana.

HUTI – Halpojen UlkoTerassien Ilta

Mikäpä olisikaan mukavampaa kesäisin kuin istua terassilla ja nauttia BOSA:n seurasta! Tässä UPI:n sisartapahtumassa kierrämme kaupungin edullisimmat terassit ja selvitämme hinta-aurinko-“maisema”-laatusuhteelta parhaat kesänviettopaikat. Tule mukaan rentoutumaan kesän työkiireiltä ja moikkaamaan kavereita tai vain jatkamaan työttömän kesän mittaista ryyppyputkea. Tämä ilta ei verota liikaa lompakkoasi!

POTTI – Parhaiden OlutTerassien Testi-Ilta

Mitkä ovat kaupungin parhaat terassit? Missä olut maistuu selkeästi parhaalta? BOSA:n ulkoilmasta nautiskeleva, lämpimillä keleillä järjestettävä oluttapahtuma, jossa tutkimme parhaan oluetterassin arvoitusta. Jokaisella on varmasti oma mielipide, missä olut maistuu parhaalle, joten lähdemme nyt kiertämään enemmän tai vähemmän järjestelmällisesti kaupungin parhaita olutterasseja.

Vappu

BOSA on aina vahvasti mukana Wappuhuumassa! Voit bongata BOSA:n iskuryhmän parhaista yliopistolla järjestettävistä wapputapahtumasta ja poiketa virvoittelemaan BOSA:n jakelupisteelle virkistävällä käsintehdyllä oluella! BOSA vierailee mahdollisuuksien mukaan myös muiden Tamperelaisten opiskelijoiden vapussa ja miksei myös muilla paikkakunnillakin, jos tarjous on ohittamaton!

ISOjoulu

Simppeliä. Olemme kyllästyneet juhlimaan pieniä ja mitättömiä pikkujouluja, kaikenlaista sillisalaattia. Meillä juhlitaan joulua ISOSTI ja perinteisesti jouluoluemme on tumma Imperial Stout -tyylinen suklainen Joulumörkö (Kyyröksi myös kutsuttu). ISOjoulun yhteydessä tavallisesti valitaan myös uudet toimijat ja pidetään yhdistyksen virallinen syyskokous.

Muut

BOSA järjestää ajankohtaisia yksittäisiä tapahtumia laidasta laitaan. Esimerkiksi Panokoulut, Pirkanmaalaisten poliitikkojen lobbausillat,  Tammerkosken Sillan Alla ja paljon muuta!

[testimonial]

Ohjelmassa seuraavaksi

  • Tuesday 23.8.2022 klo. 17:00
    BOSAn After Work (Gastropub Inez, Tampere)
  • [/testimonial]