PIENET HÄÄT!

Friday 9.9.2011 klo. 16:00

BOSA järjestää Boomi ry:n smurffiviikkojen finaalin, joka juhlistetaan ravintola Mallashovissa Satakunnankatu 22:ssä, aivan Plevnan lähellä. Ilta alkaa klo 16:00 ja paikalla tulee olla ajoissa, sillä luvassa on taas legendaarista settiä ja setti tietenkin alkaa heti kun kello pärähtää tuon verran!

Illalle on hyvät juomatarjoukset ja myös erä erikoisoluita sekä hiukopalaa. Illan meitä viihdyttää live-hääbändi! Ruokaa ja juomaa pikkurahaa vastaan, rakkautta ilmaiseksi. Kerätään koko boomarisuku ja kumppanit yhteen, lisätään hieman sihijuomaa ja katsotaan mitä syntyy. Toivottavammin illan aikana tulisi tutuksi pari legendaa Boomista/BOSAsta, mutta pääasia on et kaikilla on kivempaa kuin jouluna. Ilta jatkuu joko paikan päällä hamaan tappiin asti tai sitten ensimmäinen onnistunut saa luvan keksiä mahtijatkot.

Paikalla muun muassa Boomin uudet smurffit ja Boomin jäärät, unohtamatta tietenkään Hauskaa Bosasetää! Tervetuloa kaikki kiinnostuneet muiltakin tieteenaloilta, meillä kaikki on kavereita poikki tietein!

 

 


Ravintola Mallashovi
Satakunnankatu 22 , Tampere

Loading Map….