Jouluolutilta

Tuesday 16.12.2014 klo. 19:00

Mitä: BOSA:n Jouluolutilta – Talvi-illan lämmittäjät
Milloin: Tiistaina 16.12.klo 19:00
Missä: Gastropub Tuulensuu, Hämeenpuisto 23
Ilmoittaututuminen: Tiistaina 9.12 klo. 10:00
Mitä maksaa: 10 euroa, sis. 5-6 tuotetta

BOSAnkin vuosi lähenee loppua, mutta vielä on aikaa yhdelle olutillalle! Tällä kertaa pöytään tuodaan ne parhaimmat talvi-illan lämmittäjät. Keski-Euroopasta löytyy mitä moninaisempia oluita joita kehotetaan juomaan jouluna – niin maustettuja joulutorimallaksia, vahvoja ja tummia oluita sekä lämpimänä tarjoiltavia olutdrinkkejä. Tule selvittämään miten ne kaikki on keksitty liittää jouluun ja mitä jouluiset oluet todella ovat. On aika laittaa piste iin päälle ja päättää jälleen yksi vuosi olutiltoja!

Ilta pidetään BOSA:n tutussa kotiluolassa Gastropub Tuulensuussa. Tuulensuun kabinetissa oluista tarinoi kukas muukaan kuin Lappalaisen Sami, jolla löytyy tämänkin teeman juomista verraton tietous.

Iltaan on myös järjestetty jotain todella spesiaalia, kun Sami on luvannut esitellä bosalaisille Tuulensuun kellarin! Kellarin oluita notkuvat hyllyt ja kymmenet tankit ovat oluenystävän leuat pudottava näky. Kurkistamalla kulissien taakse ymmärrät taas vähän paremmin miten oluesi ilmestyy eteesi.

Hinta on tutun kevyt kukkarollesi ja koko setti kustantaa vain 10 euroa sisältäen 5-6 erilaista olutta. Illan aika Tuulensuun tuotteille löytyy perinteinen BOSA-alennus. Tapahtuma on kaikille avoin ja paikalla voi liittyä myös jäseneksi.

Ilmoittautudu nyt!

Ilmo täynnä.


Gastropub Tuulensuu
Hämeenpuisto 23 , Tampere

Loading Map….