HerkkuWiiniFestarit

Tuesday 27.9.2016 klo. 12:00

Mennään ja voitetaan olutsarja. Katso, mitä teekkarit sanovat aiheesta:

Hurraa! Külttüürin turmio ei ole vielä täällä, sillä Sähkötalon sisäpihalla päästään nauttimaan edelleen jokasyksyiseen tapaan laadukkaasta korkeakulttuurista.

Skilta, Hiukkanen, TeLe ja PES kutsuvat kampuksen kovimmat panijat ja oman elämänsä boheemit taivaanrannanmaalarit maistelemaan kanssaan kiistellysti maailman parhaita kotiviinejä ja -oluita Sähkötalon sisäpihalle 27.9. kello 12.00-15:00.

Festivaalien aikana sekä tuomaristo että muut janoiset halukkaat maistelevat kaikille paikalletuotuja mehukkaan pyöreitä ja hienostuneita taidonnäytteitä. Juomia pääset maistelemaan ostamalla paikan päältä kertismukin vain yhden (1) euron hintaan!

Näytteilleasettajien ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan paikalle saapuminen riittää. Tuokaa myös tuotoksenne. Parhaalle luvassa palkinto!

Tänä vuonna uutuutena HerkkuWiiniFestareiden yhteydessä 27.9. järjestetään myös olutsarja. Oluen kypsyminen hyväksi vaatii aikaa, joten oluet kannattaa laittaa mahdollisimman pian valmistumaan.
Kilpailuun voi osallistua muutamallakin pullolla, mutta mikäli paikalle tekee vähintään 5 litraa olutta muillekin HWF:n osallistujille maisteltavaksi, PES tarjoaa valmistuslaitteiston vuokralle maksutta.
Kilpailun paras olut palkitaan 30€ lahjakortilla Panimonurkkaan, joten omaan tuotokseensa kannattaa panostaa!

Muistakaa myös säännöt alkoholista yliopiston käytävillä 🙂

https://www.facebook.com/events/285829618456631/


Sähkötalon sisäpiha
Sähkötalon sisäpiha , Hervanta

Loading Map….