BOSAn Viron Excu

Thursday 25.2.2016 klo. 14:00

Mitä: BOSA vie jäseniään Viron maagiseen pääkaupunkiin.

Milloin: Lähtö to 25.2, paluu 26.2

Mitä maksaa: 45€ jäsen, 50€ ei-jäsen

Mitä tapahtuu: Tunnelmalliset ja tapahtumarikkaat laivamatkat, tutustuminen Tallinnan parhaisiin olutravintoloihin alennuksien kera, ja SuperAlko-vierailu sekä taatusti Bosamaista poikkitieteellisyyttä

Ilmoittaudu: Linkin (http://goo.gl/forms/x3fblJznAS) kautta sitovasti 19.01. alkaen

Ahdistaako Suomen talvi? Kaipaatko irtiottoa arjesta? Boomareiden Olutseura mahdollistaa jälleen parhaimman mahdollisen keinon vastata Itämeren vienoon kutsuun, kun viemme jäsenemme etelän lämpöön Tallinnaan! Bussikuljetus lähtee kohti Helsinkiä torstaina 25.2. iltapäivästä ja paluu eeppiseltä reissulta tapahtuu 26. päivä illalla.

Matkan hinnaksi tulee jäsenille vain 45 euroa ja ei-jäsenille 50 euroa. Hintaan sisältyy bussikuljetukset sinne ja takaisin, jumalainen aamiainen maissa sekä alennuksia Tallinan legendaarisimmissa ja hienoimmissa olutravintoloissa. Helpoiten ja varmimmin lunastat paikkasi tälle maineikkaalle matkalle ilmoittautumalla linkin (http://goo.gl/forms/x3fblJznAS) kautta ja maksamalla paikkasi heti, kun saat maksuohjeet ilmoittamaasi sähköpostiin.

Olemme kaapanneet menomatkaa varten laivasta neljän hengen hyttejä, joten jos haluat ehdottomasti jonkun tietyn ihmisen matkaseuraksesi, ilmoita hyttitoiveesi ilmoittautumisen yhteydessä, mutta älä huoli jos matkaseuraa ei vielä tässä vaiheessa ole tiedossa, metsästämme kaikille hyttitoverit!

Paikkoja on varattu rajatusti, joten ole ajoissa liikkeellä ilmoittautumisesi kanssa!

Aikataulu

Lähtö to 25.2. klo 14 Tampereelta

klo 21:30 laiva lähtee Helsingistä

Paluu pe 26.2. klo 22:30 @ Tampere (laiva Helsingissä klo 20:30)

Ohjelma pähkinänkuoressa:

Villi yö laivassa

Aamiainen maissa

Tallinnan olutravintoloihin tutustuminen/tee mitä lystäät!

SuperAlko

Kuuluisaakin kuuluisampi karaoke


Tallinna
Keskilinn , Tallinna

Loading Map….