BOSAn Viron excu 2015 (+DOS)

Wednesday 25.2.2015 klo. 16:30

Mitä: BOSA ja DOS vie jäseniään Viroon nauttimaan elämästä
Milloin: Lähtö ke 25.2, paluu 26.2
Mitä maksaa: 40€ jäsen, 45€ ei-jäsen
Mitä tapahtuu: Tunnelmalliset laivamatkat, vierailu Sori Brewingin tiloissa, tutustuminen Tallinnan parhaisiin olutravintoloihin ja SuperAlkon tuotteisiin sekä bosalaisten poikkitieteellistä sekoilua
Ilmoittaudu: BOSAn sivuilla 26.1 klo 10

Boomareiden olutseura tarjoaa taas parhaan keinon paeta helmikuun hyytäviä tuulia viemällä jäsenensä etelän lämpöön Tallinnaan! Bussi lähtee Helsinkiä kohti keskiviikkona iltapäivällä, ja siellä tapaamme DOSin edustajat. Reissu tuo siis yhteen olutseurat Tampereelta ja Jyväskylästä!

Ohjelmassa on tällä kertaa jotain spesiaalia. Tallinnan päässä pääsemme tutustumaan nimittäin omien poikiemme panimoon. BOSA:sta ponnistanut Sori Brewing päästää meidät tutustumaan tiloihinsa ja toivottavasti näemme jokusen tuotteenkin. Melkein virallisen osuuden jälkeen vietämme iltapäivän tutustuen Tallinnan olut-ja panimoravintoloihin. BOSAn raudanlujat ammattilaiset opastavat halukkaat näihin kuppiloihin, mutta toki voi itsenäisestikin kierrellä Tallinnaa! Ennen laivamatkaa takaisin Suomeen vierailemme tietysti SuperAlkossa, josta saa tuliaiset äiteelle.

Koko matka laadukkaine aamupaloineen maksaa vain 40 euroa jäsenelle, joten tartu tilaisuuteen lähteä tälle legendaariselle reissulle ja ole mukana tekemässä historiaa! Hytit menomatkalla ovat neljän hengen hyttejä, joten ilmoittautuessa voi ilmota itsensä tai koko hyttiremmin. Mukaan voi hyvin lähteä yksinkin, mätsäämme hyttijaon sopivaksi. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten olethan ajoissa liikkeellä kun ilmoittautuminen aukeaa ma 26.1!

bosaristeily

Aikataulu
– Lähtö ke 25.2. klo 16:30 Tampere-talolta
– klo 21:30 laiva starttaa Helsingistä
– Paluu to 26.2. klo 23 @ Tampere-talo (laiva Helsingissä klo 20:30)

Ohjelma pähkinänkuoressa:
– Villi yö laivassa
– Aamiainen maissa
– Vierailu Sori Brewingillä
– Tallinnan olutravintoloihin tutustuminen/tee mitä lystäät!
– SuperAlko
– No se karaoke

 

Ilmo on kiinni!

 


Tallinna
Keskilinn , Tallinna

Loading Map….