BOSAn Uusien ilta / BOSA’s New Members Night

tiistai 12.9.2023 klo. 19:00

FI/EN

MITÄ: BOSAn Uusien ilta 

MISSÄ: Bar Inez, Pellavatehtaankatu 19 

MILLOIN: Tiistaina 12.9. klo 19 

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 4.9. klo 12:00 tästä linkistä: https://forms.gle/pKgXuLkpbQJq4HY3A ja sulkeutuu 8.9. klo 12 tai aiemmin, mikäli paikat täyttyvät. 

Mitä maksaa: 10€ (+5€) 

Erityisruokavalioista ja allergioista voi kertoa ilmoittautumislomakkeessa.

 Syyslukukausi on pyörähtänyt käyntiin, joten jälleen on aika myös BOSAn perinteisen Uusien illan! Uusien ilta on vuosittain järjestettävä maistelu, jossa toivotetaan tervetulleiksi fuksit, tursaat ja muutkin uudet BOSAlaiset alkaneen lukukauden sekä BOSAn toiminnan pariin. Uusien illassa pääsee tutustumaan BOSAlaisiin ja toimintaamme samalla maistellen valikoituja juomia asiantuntijan ohjaamana. 

Uusien iltaan ovat tietenkin tervetulleita myös vanhat jäsenet! Tässä maistelussa ei kuitenkaan ole juomateemaa muiden maisteluiden tapaan.

Tapahtuma järjestetään suomeksi, mutta vierustoveria voi aina pyytää tulkkaamaan! Pukukoodia tässä tapahtumassa ei ole.

Ravintola ei ole täysin esteetön. Sisäänkäynnin yhteydessä on porras ja sisällä korotettu ylätaso. Yläkerran WC on esteetön. Tapahtumassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita, mutta mikäli koet häirintää ilmoita siitä esimerkiksi TREYn häirintäyhdyshenkilöille [email protected] tai [email protected] / [email protected]

 Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova – peruutukset vain painavista syistä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

***

WHAT: BOSA’s New Members’ Night 

WHERE: Bar Inez, Pellavatehtaankatu 19 

WHEN: Tuesday 12th of September at 7PM 

Sign up starts on 4th of September at 12:00 from here: https://forms.gle/pKgXuLkpbQJq4HY3A and closes on 8th of September at 12:00 or earlier if all the spots are filled. 

Cost: 10€ (+5€ food)  

Special diets and allergies can be informed upon sign up. 

The autumn semester has started, which means the New members’ night is here! New members’ night is a tasting event where new members can get to know about BOSA and meet other members while tasting selected beverages. The tastings are always hosted by a professional. 

Of course, the old BOSA members are welcome too! Although this tasting doesn’t have a theme like other tastings.

The event will be held in Finnish, but you can always ask someone next to you for translation! There is no dress code for this event.

The restaurant space is not completely accessible. There is a small threshold/step in the entrance and a platform area inside. The upstairs toilet is accessible. 

The event follows the principles of a safe space. If you experience harassment, report it to, for example, TREY’s harassment liaisons [email protected] or [email protected] / [email protected]

 The sign up to the event is binding. Cancellations via email [email protected] for valid reasons only.


Gastropub Inez
Pellavatehtaankatu 19 , Tampere

Kartta latautuu...