BOSA:n Unohdettujen Pubien Ilta

Sunday 17.4.2016 klo. 0:00

********************************************************
Mitä: Bosamainen kierros Tampereen kuppiloihin
Miksi: Jokainen baari on laulun arvoinen
Milloin: Sunnuntai 17.4. klo 17.30
Missä: Tampereen keskustan alueella
Mitä maksaa: Kiertely ilmaista! Juominen baareissa luonnollisesti maksaa, mutta Bosamaiset alennukset tiedossa
********************************************************
Wappuviikot saavat perinteisen startin kun BOSA Pub Hunters johdattaa osallistujat Tampereen vähemmälle huomiolle jääneisiin, mutta sitäkin houkuttelevampiin baareihin. Opiskelijat tuntevat Ilonan tahmean lattian tässä vaiheessa vuotta taas jo melko läheisesti. Osataan myös tilata sitä Ylä-Alen halpaa keskiketterää, mutta nyt on korkea aika laajentaa korkean luokan olutkuppilatietämystään. Tarjolla myös uusia ystäviä ja kokemuksia. Tämän reissun myötä olet lähempänä M. A. Nummisen titteliä: Baarien mies.

Valloitettavat kohteet paljastetaan eventin sivuilla ajoissa, jotta kaikki osaavat paikalle. Kierroksen voi suorittaa alusta loppuun tai liittyä kesken kiertelyn joukkoon iloiseen. Kohteet löytyvät kosken molemmilta puolilta Kaleva-Tammela-Keskusta -akselilta. Yhteislähtö tapahtuu 17.30.

Teemaväri on keltainen, sillä BOSA on uusi musta. Näin ollen myös keltainen on uusi musta. Dresscodeen EI haalareita, ellet halua juoda juomiasi ulkona.

Kierroksen hinta 0 euroa, ravintoloissa juotavaa rahaa vastaan. Luonnollisesti BOSA Pub Hunters on pyrkinyt hoitamaan hinnat alas. Ei edellytä BOSA:n jäsenyyttä, mutta ei se haittaakaan.

Muistakaamme myös suosia yhteistyökumppanimme Saimaan juomatehtaan tuotteita http://www.saimaanjuomatehdas.fi/


Tampereen keskusta
Hämeenkatu , Tampere

Loading Map….