BOSA:n Tukholman Appro

Thursday 13.11.2014 klo. 12:00

Kuinka taata bosamainen meno ja varma Tukholma-syndrooma myös Itämeren länsirannikolla? BOSA järjestää Ruotsin ekskursiolle ohjelmaa ja tällä kertaa luvassa on Tukholman Appro! Hämeenkadun Appro on vähän liian tuttu, mutta miten on Tukholman parhaat ravintolat ja baarit? BOSA on valinnut approkohteiksi mukaan naapurimme parhaimmat kulttimaineen veroiset juottolat, joista esimerkiksi Akkurat Restaurang & Bar loistaa kansainvälisesti olutravintoloiden rankinglistoilla miltei 700:lla eri juomavaihtoehdollaan.

Pubit löytyvät mukavasti Södermalmilta, joten krapulaisinkin kaveri löytää sinne asti.  Tälle approlle voi liittyä seuraan myös kesken kaiken, joten jos tekee mieli käydä laulamassa Sergelin torilla tai ärsyttämässä kuninkaanlinnan vartijoita niin siitä vaan. Kartta hanskaan ja mukaan!

1. 12:15 – 13:45 House of Ale Oliver Twist

Repslagargatan 6

2. 14:00 – 15:30 Akkurat Restaurang & Bar

Hornsgatan 18

3. Palaamme laivaan klo 16:30 mennessä.

Oliver Twist on loistava englantilaistyylinen pubi, jonka ruoka on herättänyt Hauskan Bosasedänkin kuolleista. Akkurat sen sijaan on häpeilemättä Pohjoismaiden paras olutravintola. Mielenräjäyttävät kymmenet hanat ja tuhannet eri olutpullot pudottavat bosalaisen leuan nopeasti lattiaan.

Kartan löydät täältä!


Tukholman keskusta
Stockholm , Stockholm

Loading Map....