BOSA:n oluen perusteet ensikertalaisille

Tuesday 15.9.2015 klo. 19:00

Mitä: BOSA:n Uusien Olutilta (ensikertalaisille)
Missä: Bar Inezissä, Pellavatehtaankatu 19
Milloin: tiistaina 15.9. klo 19:00
Mitä maksaa: 10 euroa / 5-6 maisteluannosta
Ilmoittautuminen: Tiistaina 8.9 klo 10.00, tänne ilmaantuvasta linkistä

Tervehdys arvon aloitteleva gastroharrastaja!

Olit sitten opintojasi aloitteleva fuksi tai vanhempi jäärä jolta BOSAn tapahtumat ovat menneet ohi, on luonnollinen paikkasi syksyn ensimmäisessä olutillassa. Tämä olutilta tarjoaa perinteiseen tapaan kattavasti perustietoa oluen valmistuksesta, erilaisista olutkulttuureista sekä paikalla tarjoiltavista juomista. Sinun ei siis tarvitse erottaa maltaita humalasta eikä Lapparia Koffista, mutta tämän illan jälkeen voit hyvillä mielin naureskella kaupan bulkkilagereille.

Olutillan resepti on simppeli mutta toimiva; Sami Lappalainen valistaa vuosikymmenten kokemuksella osallistujia samalla kun he maistelevat mitä erilaisempia tuotteita. Vaikka nämä illat järjestetäänkin Tampereen (ja Suomen) parhaissa olutravintoloissa ja gastropubeissa, on vakava pönötys niistä kaukana. Rento rupattelu ja ja Samin rempseä tyyli takaavat viihtyvyyden. Tämä sopii erityisesti uusien iltaan, oluen äärellä ne parhaat tuttavuudet tehdään.

Illan miljöönä toimii tunnelmallisen Inezin alakerta. Ravintola on aivan keskustassa, joten paikalle löydät vaikka Tamperetta ei muuten tuntisi. Hintaa hommalle ei kerry kuin vaivaiset 10e, joka maksetaan lähtiessä kassalle. “Virallisen” osuuden jälkeen saa janoa sammutettua lisää bosa-alennetuin hinnoin, tapahtuma on siis erittäin ystävällinen opiskelijan kukkarolle.

Tapahtuma on ensijaisesti uusille jäsenille/osallistujille, jäseneksi voit liittyä myös paikan päälle. (5e, sisältää ikuisen jäsenyyden ja ikonisen haalarimerkin)

Älä siis turhaan epäröi, vaan astu rohkeasti mukaan BOSAn toimintaan!

ILMO: kiinni!


Gastropub Inez
Pellavatehtaankatu 19 , Tampere

Loading Map....