BOSA:n lambic-olutilta

Tuesday 20.10.2015 klo. 19:00

Mitä: BOSA:n olutilta, teemana lambicit
Missä: Gastropub Kalevassa, Pellervonkatu 9
Milloin: tiistaina 20.10. klo 19:00
Mitä maksaa: 10 euroa, sisältää 4 maistelua
Ilmoittautuminen: Tiistaina 13.10. klo 10.00, linkki lomakkeeseen tulee tänne

Tänä syksynä uudet tuulet todellakin puhaltavat BOSAn olutilloissa. Vuorossa on jälleen uusi teema, nimittäin lambicit. Tarkoituksena on tutustua niihin mahdollisimman erilaisten tuotteiden kautta, aina makeasta Kriekistä happamaan lambiciin. Monelle tämä belgialainen olutlaji on varmasti täysin uusi tuttavuus, joten on korkea aika BOSAnkin ottaa se haltuun.

Lambic ei ole illan ainoa uusi tulija, sillä ilta pidetään Tampereen tuoreimmassa Gastropubissa. Edelliset olutillat ovat menneet minuuteissa täyteen, joten Gastropub Kaleva riensi apuun. Hiljattain uudistunut Kaleva tarjoaa PALJON tilaa ja tällä kertaa kenenkään ei pitäisi jäädä rannalle! Laadusta ei tietenkään tingitä, ravintolan juoma-ja ruokatarjoilut ovat erinomaiset ja olutillan asiapuolesta vastaa jälleen Sami Lappalainen rautaisella tietämyksellään.

Hintaa tapahtumalle kertyy kymmenen euroa ja maistelua seuraa tuttuun tapaan BOSA-alennukset joistain ravintolan tuotteista. Tapahtuma on kaikille avoin ja mikäli et ole BOSAn jäsen, voit liittyä paikan päällä (5e). Huomionarvoista on, että tällä kertaa tapahtuma on uudessa ravintolassa, johon mahtuu enemmän väkeä. Nyt onkin paras mahdollisuus oppia oluesta ja ottaa kaveritkin mukaan!

ILMO: https: https://docs.google.com/forms/d/1DSYsNozJTpFSklfb3QelJYVBZfjdVOLECnqGB2V2y18/viewform?usp=send_form


Tampere
Tampere , Tampere

Loading Map….