BOSA vierailee Tukholmassa

Wednesday 16.11.2011 klo. 14:00

BOSA tarjoilee perinteisen Tukholman ekskursion vaihtoehto-ohjelman, jossa tulee tutuksi Tukholman olennaisimmat virkistäytymispaikat. Kohteet on valittu huolellisesti siten, että se on omiaan korjaamaan edellisen päivän väsymyksen uudeksi nousuksi. Laivahan iskeytyy satamaan klo 09:45 ja ankkuri irtoaa taas 16:45, kaikki ajat paikallista aikaa. Oheinen aikataulu on suuntaa-antava, eli näihin aikoihin joukkomme tulisi olla kyseisissä paikoissa jos satut tarvitsemaan vertaistukea kesken päivän.

[Tulosta kartat ohjeineen]

klo 10:15 kokoontuminen satamaterminaalin edessä
kokoonnumme satamassa yhdeksi joukkioksi joka suunnistaa kohti Tukholman keskustaa, liity seuraan jo vaikka tässä, niin et suotta eksy.

klo 11:00 Systembolaget (Regeringsgatan 44)
Tukholman paras juomaputiikki, jossa huikea valikoima tuotteita ja hinnoittelu kohdallaan verrattuna Suomen Alkoon.

klo 11:30 Burger King (Sergel Torg)
Legendaarinen BOSA:n BK-excu tutussa paikassa. A.k.a. Aamupala. Tämän jälkeen siirrytään juomapuoleen Akkuratissa, jonne pääsee pienellä kävelyllä tai neljän euron hintaan tunnelbanalla (T-Centralen -> Slussen) ja liput voi ostaa lehtikioskista/automaatista metroasemalta.

klo 12:45 Akkurat Restaurang & Bar (Hornsgatan 18)
Yksi pohjoismaiden ainoita baareja jossa myydään muun muassa kypsytettyjä (cuvée) oluita, mahtava valikoima viskejä ja muita herkkuja. [Kotisivut]

klo 14:15 Old Beefeater Inn (Götgatan 11)
Pihvinsyöjäpubista aloitetaan uusi nousu. Halpaa juotavaa ja paljon. Tästä lähdetään kootusti kävelemään kohti terminaalia toinen toistamme tukien. [Kotisivut]

klo 16:00 Viking Line Terminal
Laiva lähtee 16:45 ja puoli tuntia aikasemmin hyvä olla laivassa, muuten voi saada ylimääräisen viihdepäivän Tuhkolmassa.


Klikkaa numeroita ja näet kohteiden lisätiedot. Näytä Tukholman ekskursio suuremmalla kartalla.

[Tulosta kartat ohjeineen]


Tukholman keskusta
Stockholm , Stockholm

Loading Map….