BOSA Special: Tequila-ilta

Wednesday 3.12.2014 klo. 19:00

Mitä: Tequila & Mezcal -ilta
Missä: Inez Tapas & Bar, Pellavatehtaankatu 19
Milloin: keskiviikkona 3.12 klo. 19
Ilmoittautuminen: tiistaina 25.11 klo. 10
Paljon maksaa: 15 euroa / setti

Ja nyt jotain aivan muuta, BOSA pitää tequila-illan! Juoma on varmaan kaikille tuttu baarien tiskiltä, mutta millaisen kirjon makuja agave-kasvista todella saa? Meksikon kansallisjuoma on todellakin muutakin kuin shotti ja syvyyttä löytyy kuin viskeistä. Voit siis huoletta jättää ne sitruunat ja suolat kotiin, sillä täällä tarjoiltavat juomat löytyvät aivan toisista sfääreistä. Paikalla käydään läpi niin erilaiset tequilat kuin sukulaisjuoma mezcalit.

Paikkana toimii Inez, jossa sattuneesta syystä on tarjolla loistava valikoima tequiloita ja mezcaleita. Illan vetää Inezin meksikolaislähtöinen Leo, joka tuntee kotikontujensa juomat paremmin kuin kukaan muu kaupungissa. Tuntemus tulee siis suoraan juurilta. Ilta vedetään poikkeuksellisesti englanniksi, vaikka Leo voikin pari sanaa heittää väliin suomeksi.

Jotta pöytään saadaan kaikista kovimmat tequilat ja mezcalit koko setti kustantaa poikkeuksellisesti 15 euroa sisältäen 5-6 erilaista tastingia. Tapahtuma on kaikille avoin ja paikalla voi liittyä myös jäseneksi.

Ilmoittautuminen auki!

Error: Contact form not found.

 


Gastropub Inez
Pellavatehtaankatu 19 , Tampere

Loading Map....