BOSA, DOS & WOSU – Olutkarnevaali

Tuesday 1.4.2014 klo. 15:00

Mitä: Olutkarnevaalit ja gastrokierros
Missä: Tampereella ja Sorin klubilla
Milloin: tiistaina 1.4 klo. 15
Paljon maksaa: 10 euroa
Milloin ilmoittautuminen: 25.3 klo. 9
Facebook

Kauan odotettu kokoontuminen on koittanut! Suomen suurimmat, kauneimmat ja kovimmat akateemiset olutseurat ovat koolla 1.4 Tampereella! Tampereen BOSA, Jyväskylän DOS ja Vaasan WOSU nostattavat fiiliksen kattoon yhteisen pääaineen äärellä.

Ilta alkaa klo. 15 kierroksella Tampereen ja oikeastaan Suomen parhaimpiin gastropubeihin. Kierroksella ulkopaikkakuntalaiset ja vähemmän sivistyneet bosalaisetkin tutustutetaan kuinka päräyttäviä hanoja tästä kaupungista löytyykään.

Kierroksen kutkuttava ohjelma lähtee 20-vuotiaasta panimoravintola Plevnasta, josta siirrytään useasti Suomen parhaaksi oluravintolaksi valittuun Gastropub Tuulensuuhun. Plevnasta löytyy himoittuja Koskipanimon oluita ja Tuulensuun omatuonnit laittavat tästä vielä paremmaksi. Tämän jälkeen kierrämme pohjoismaisten oluiden erikoisravintolaan Nordiciin ja sieltä Tampereen brittiläisimpään kolkkaan, Gastropub Sohoon. Kierrokselle on myös hankittu BOSA:n tutut ja turvalliset tarjoukset.

Noin kello 18 jälkeen siirrytään Sorin klubille, jossa tiedossa on kevätkarnevaalit, koska eihän niitä Oktoberfestejä jaksa odottaa. Karnevaalimaista tunnelmaa, olutta, ruokaa; mitä muuta ihminen tarvitsee?

Hintaan sisältyy myös liput jatkoille, jotta sitä tunnelmaa saadaan levitettyä muuallekin.

Ilmoittautuminen on nyt auki!


Sorin Klubi
Vuolteenkatu 20 , Tampere

Loading Map….