Haussa intohimoisia oluen lähettiläitä

”Give a man a beer, waste an hour. Teach a man to brew, and waste a lifetime!”
-Bill Owen

BOSAn hallitus kokoaa tavallisesti yhteen oluen harrastukseksen lukevia, hedonistisia ajantappajia, oman elämänsä sisällöntuottajia ja panemisen prosessit harteilleen ottavia. Koska olutseuran toiminta on ainejärjestörajat ylittävää, on hallitukseen hakemisen ainoa kriteeri BOSAn jäsenyys. Yhdistyksessä vaikuttaminen on muutoinkin rajat ylittävää ristiin poukkoilua; kaikki tekevät kaikkea omien resurssien mukaan.

bosdary

Hallituksen näkyvimpiä vastuita ovat tapahtumien järjestäminen, oluen valmistaminen, yhteistyö ainejärjestöjen kanssa, akateemisen olutkulttuurin edistäminen ja paalupaikoille ilmaantuminen silloin, kun se ei välttämättä olisi tarpeellista. Jos tunnistit itsessäsi maltaista kuohuntaa, yleistä päämäärättömyyden tunnetta ja rippeen epäsovinnaisuutta, nappaa haltuusi positio BOSAn hallituksen riveistä.

”BOSA on parasta opiskelijatouhua mitä voi tehdä housut jalassa. BOSAn hallitusvuodet pilasivat tulevaisuuteni ja aiheuttivat akuutin panimonperustamisvietin”
-Pyry Hurula, Sori Brewingin perustaja

Ensi vuodelle haemme erityisesti panemisesta kiinnostunutta vahvistusta. Tarjolla on pesti, jossa voit oppia panemaan itse omat oluesi, kirjoittamaan reseptejä eri oluttyyleistä sekä pääset osaksi BOSA:n pano- ja hallitusmeininkejä. Kisälli saa oppinsa panimomestarin hellässä huomassa, eikä aiempi panokokemus ole pakollista. Homma vaatii luonnollisesti hieman paneutumista ja pitkäjänteisyyttä, mutta tarjoaa tilaisuuden toteuttaa omia ideoita sekä oluenteon että muun BOSA:n toiminnan saralla.
Panoissa käytetään vain parasta mitä kotipanijalle on saatavilla: mäskäys ja keitto suoritetaan Braumeisterilla ja varastot tarjoavat ainekset oluttyypin kuin tyypin valmistamiseen. Palkkioksi huolella vedetystä vuodesta saa tarvittavat perustiedot ja -taidot kotipanimohommiin, option BOSA:n panimomestarin tehtävään vuodeksi 2016 sekä niin helvetisti omaa bisseä. Jos et vielä osaa panna, olisko nyt korkea aika opetella?

Uusi hallitus vuodelle 2015 valitaan BOSAn syyskokouksessa (joka tuttavallisemmin massiivuutensa vuoksi ISOJOULUNAkin tunnetaan) 10.12 klo 18.00 Luonnon Hyvä -saunatilassa. Kokous pyritään aloittamaan klo 18:30, joten silloin tulisi olla paikalla. Tapahtuma Facebookissa