BOSA ry palkitsi Vesa Keskisen

Boomareiden Olutseura – BOSA ry on palkinnut seuran kunniajäsenyydellä ja oluttuotteilla kyläkauppias Vesa Keskisen ansioitumisessa juomakulttuurin esiintuomisessa valtamediassa. Vesa Keskinen on BOSA:n mielestä osoittanut omanlaista rohkeutta ja asennetta esiintyessään valtamediassa alkoholin vaikutuksen alaisena, sillä se on seuramme mielestä iso osa kulttuuriamme ja selvä linja televisiohaastatteluissa ei muuta sitä. Vesa Keskinen myös osoittaa suurta huumorintajua sekä uhrautuvaisuutta antaessaan itsensä täysillä mukaan kansan viihdyttämiseen. Palkinnon luovutti seuran puheenjohtaja Heikki Uotila.

Hyväntuulinen Vesa Keskinen otti BOSA:n vastaan 26.4.2011 Veljekset Keskinen kyläkaupalla ja jakoi Boomi ry:n järjestämässä tilaisuudessa elämänviisauksia sekä liike-elämästä, että henkilökohtaisesta elämästään. Neuvoja tuli aina parisuhteista brändäämiseen. Keskinen saikin yleisöltä raikuvia aplodeja ja nauruja useaan otteeseen kun hän sutkautteli kevyen itseironiseen sävyyn tarinoita elämästään.

Seura on aikaisemmin palkinnut kunniajäsenyydellä myös Kimmo Wilskan olutkulttuurin esiintuomisessa valtamediassa.

Boomareiden Olutseura – BOSA ry on Tampereelta lähtöisin oleva Suomen suurin akateeminen olutseura. Olutseuran toiminta on avointa, poikkitieteellistä ja sillä on yli 300 jäsentä ympäri Suomen.

Jutut Kimmo Wilskan palkitsemisesta:
MTV3
Ilta-Sanomat

Kuvan oikeudet Vesa Nieminen.