Viron Ekskursio

Tuesday 2.4.2013 klo. 15:30

Ilmoittautuminen täynnä. Hajapaikoista ilmoitetaan pian.

Maksutiedot ilmoittautuneille

Tilinumero: FI7311463001060463 (Nordea)
Viitenumero: 0204123
Summa: 30e jäsen, 35e ei-jäsen

Aikataulu

Lähtö ti 2.4. klo 15:30 Tampere-talolta
klo 17:30 Bruuveri kestittää seuruettamme
klo 21:30 laiva Helsingistä nostaa ankkurin
Paluu ke 3.4. klo 23 @ Tampere-talo
(laiva Helsingissä klo 20:30)

Ohjelma

– Laivassa järjestettyä ohjelmaa
– Aamiainen maissa
– Tytöille ja pojille omat uima-altaat +
saunat penthousesta Olympic Hotellista (26. krs)
– Vierailu SuperAlkoon (tuliaiset voi jättää bussin tavaratilaan)
– Sitsit ja lounas Porgussa

Perinteinen ja legendaarinen Viron Excu ottaa jälleen nopeimmat ja kauneimmat matkalaiset mukaan kohti halvan juoman kaupunkia, Tallinnaa. Kauppakassina toimii bussi koko matkan, jossa tuliaisesi SuperAlkosta kulkevat kätevästi aina Tampereelle asti. Koko reissulle on järjestetty sopiva ohjelman ja vapaa-ajan tasapaino, joka on joka vuosi miellyttänyt matkalaisia. Tapahtumahan myydään joka vuosi loppuun ja seuraavaa kysellään jo kun maihin päästään.

Ohjelmapuolesta mainittakoon, että BOSA on järjestänyt muun muassa tytöille ja pojille omat saunaosastot Tallinnan kattojen yltä, ravintolasitsit ja tietenkin perinteisen päättömän kohelluksen joka kuuluu asiaan. Matkalla Helsinkiin yhteistyökumppanimme kuosittaa meitä Panimoravintola Bruuverissa, jotta pääsemme jo ennen laivaan nousua hyvään nousuun.

Hintaa lystille kertyy jäsenille naurettavat 30 euroa, ja ei-jäsenkin pääsee mukaan 35 eurolla. Hytit ovat 2h hyttejäVoit varata koko hytin tai pyytää että paritamme harjaantuneella silmällä sopivaan. Maksu tapahtuu suoraan tilille. Ilmoittautuminen avautuu tälle sivulle maksutietoineen. Hinta sisältää bussikyydit Tre-Tallinna-Tre, risteilyn ja kestityksen Bruuverissa.

P.S. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääse reissuun, järjestä itsellesi korvaava ihmishenkilö tai itke maissa. Mutta tämähän on ihan ilmaista ja reissu on legen… odotappas hetki …daarinen!

Paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu kavereinesi heti. Matkaan voi lähteä myös parittomalla määrällä tai yksin, mätsäämme sopivia hyttitovereita ja harvemmin on siitä jäänyt kiinni.

Lue tarina viime vuodelta!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen täynnä. Hajapaikoista ilmoitetaan pian.


Tallinna
Keskilinn , Tallinna

Loading Map....