Viron Ekskursio

Tuesday 18.2.2014 klo. 15:30

Mitä: Viron Ekskursio
Milloin: ti 18.-19.2.
Mitä maksaa: 30€ jäsen, 35€ ei-jäsen
Mitä tapahtuu: Risteily, sitsit, penthouse-kattoaltaat, Super-Alkon tuliaiset ja kaikkea painokelvotonta
Mistä lippuja: Täältä 21.1 klo. 9 alkaen
Facebook: https://www.facebook.com/events/502967693154305

Legendaarinen Viron Excu vie jälleen BOSA:n jäsenet ulapan toiselle puolen Tallinnaan, vapaina virtaavien juomien ääreen. Nopeimmat ja kauneimmat matkalaiset otetaan Tampereelta mukaan ja ajetaan Helsingin kautta kansainvälisille aluevesille. Kauppakassina toimii bussi koko matkan, jossa tuliaisesi SuperAlkosta kulkevat kätevästi aina Tampereelle asti. Reissulla on sopiva ohjelman ja vapaa-ajan tasapaino, mikä on joka vuosi miellyttänyt matkalaisia. Nyt on helpoin mahdollisuutesi hoitaa kevätreissu Tallinnaan!
Ohjelmapuolesta mainittakoon, että BOSA on järjestänyt mm. tytöille ja pojille omat saunaosastot Tallinnan kattojen yltä, ravintolasitsit ja tietenkin perinteisen päättömän kohelluksen, joka kuuluu asiaan. Matkalla Helsingissä järjestetään kuositus Panimoravintola Bruuverissa, jotta pääsemme jo ennen laivaan nousua reissun tasoisiin tunnelmiin. Helsingistä tulevat voivat liittyä seuraan Bruuverissa, jonka tarkka ajankohta ilmoitetaan pian.

Hintaa lystille kertyy jäsenille naurettavat 30 euroa, ja ei-jäsenkin pääsee mukaan 35 eurolla. Huom! Paikat kahden hengen hyttejä. Paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu kavereinesi heti. Matkaan voi lähteä myös parittomalla määrällä tai yksin, mätsäämme sopivia hyttitovereita.

P.S. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääse reissuun, järjestä itsellesi korvaava ihmishenkilö tai itke maissa. BOSA ei kuitenkaan suosittele rannalle jäämistä.

Aikataulu

– Lähtö ti 18.2. klo 15:30 Tampere-talolta
– klo 21:30 laiva Helsingistä nostaa ankkurin
– Paluu ke 19.2. klo 23 @ Tampere-talo (laiva Helsingissä klo 20:30)

Ohjelma

– Käynti Panimoravintola Bruuverissa
– Laivassa järjestettyä ohjelmaa
– Aamiainen maissa
– Tytöille ja pojille omat uima-altaat + saunat penthousesta Olympic Hotellista (26. krs)
– Vierailu SuperAlkoon (tuliaiset voi jättää bussin tavaratilaan)
– Sitsit ja lounas Beer Housessa

Ensikertalainen? Lue mitä tapahtui!

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä!


Tallinna
Keskilinn , Tallinna

Loading Map....