Unohtuneiden Pubien Ilta (UPI)

Monday 25.4.2011 klo. 18:00

Boomareiden Olutseura järjestää vappuviikolla perinteisen Unohtuneiden Pubien Illan, jossa kierrämme tällä kertaa Tampereen keskustan läntisempiä unohtuneita helmiä. Lähtö Sorin Klubilta klo 18, jonne suositellaan tulemaan jo aikaisemmin klo 17 BOSA:n kevätkokoukseen maistamaan WappuSimaa ja Tammerkosken Kuohu Party Petrol E8:aa.

UPI:n teema tuo historian havinaa ja sivistystä kansalle, sillä harva tiesikään että Suomen sisällissodassa oli valkoisten ja punaisten ohella kolmas taho, BOSA:n keltainen vallankumous. Käymme kierroksella läpi noita historiallisia hetkiä ja kuinka ne vaikuttivat Tampereen syntyyn ja käymme läpi syitä siihen, miksi keltaisesta vallankumouksesta vaietaan tänäkin päivänä.

Teemaväri on keltainen, joten ota mitä tahansa keltaista päällesi, oli se sitten pipo tai huivi, tai vaikka koko varustus. Tunnusta väriä!

Kierroksen hinta 0 euroa, ravintoloissa juotavaa rahaa vastaan. Luonnollisesti BOSA:n markkinointitiimi on pyrkinyt hoitamaan hinnat alas.

PS. Jos mielit kierrokselle kesken rundin, soittele sotapäällikkö Uotilalle (0400-190752) tai kenraali Hurulalle (0400-666697) ja saat koordinaattimme. Ei vihollisille!


Sorin Klubi
Vuolteenkatu 20 , Tampere

Loading Map….