BOSA:n olutilta: Suomalaiset pienpanimot

tiistai 27.1.2015 klo. 19:00

Mitä: BOSAn vuoden ensimmäinen olutilta
Milloin: Tiistaina 27.1 klo 19.00
Missä: Kievari Kahdet Kasvot, Kauppakatu 14
Mitä maksaa: 10 euroa, sisältää 5-6 tuotetta
Ilmoittautuminen: Tiistaina 20.1 klo 10

Uutta vuotta ollaan jo vähän aikaa elelty eli on aika ensimmäiselle olutillalle! Edellisissä illoissa olemme tutustuneet Belgian ja Saksan kaltaisten maiden kattavaan oluttarjontaan, mutta tällä kertaa etsimme uusia makuja ihan tästä läheltä. Vuorossa ovat siis suomalaiset pienpanimo-oluet. Monelle Suomen tarjonnasta tulee mieleen bulkkilagerit, mutta nyt on oiva tilaisuus tutustua Suomen todelliseen olutkulttuuriin. Suomesta löytyy näin pienelle ja vaikean alkoholilainsäädännön maalle monia pienpanimoita, jotka tekevät loistavia oluita.

Paikka kyseiselle maistelulle ei voisi olla parempi, nimittäin tuoreen omistajanvaihdoksen myötä Kievari kahdet kasvot tarjoaa vain ja ainoastaan suomalaista olutta ja ruokaa. Gastroperheen uudessa jäsenessä päästään siis nyt viettämään ensimmäinen olutilta. Vielä paremman illasta tekee Sami Lappalaisen asiantunteva johdatus suomalaisen oluen sielunmaailmaan.

Lysti kustantaa tutusti 10e ja siihen kuuluu 5-6 maisteltavaa olutta. Kahdet kasvot tarjoaa myös hyvää ruokaa erittäin huokein hinnoin. Se yhdistettynä BOSA-alennettuun juomaan takaa, että pidempikin illanistuminen onnistuu. Tilaisuus on kaikille avoin ja paikan päällä voit liittyä BOSAn jäseneksi jos et jo ole.

Tartu siis tilaisuuteen oppia kotimaamme rikkaasta olutkulttuurista parhaassa seurassa ja parhaan oppaan johdolla!

Ilmoittautuminen täynnä!


Kievari Kahdet Kasvot
Kauppakatu 14 , Tampere

Kartta latautuu...