Ranskalainen Olutilta

Tuesday 18.9.2012 klo. 19:00

**********************************************
Mitä: BOSA:n Ranskalainen Olutilta (Facebook-event)
Missä: Gastropub Tuulensuussa, Hämeenpuisto 23
Milloin: tiistaina 18.9. klo 19
Mitä maksaa: 10 euroa / setti
Mitä muuta: Gastropub Tuulensuu äänestettiin kahtena vuotena peräkkäin (2010 ja 2011) Suomen parhaaksi olutravintolaksi
**********************************************

Syksy saapuu, mutta niin tulevat myös pimeiden iltojen piristykset – BOSA:n olutillat Suomen parhaassa olutravintolassa Gastropub Tuulensuussa! Suomalaisen olutkulttuurin rocktähden ja tv:stä tutun Sami Lappalaisen sekä hänen henkilökuntansa johdolla tutustumme olutmaailman saloihin. Tavallisesta rutiinista poiketen, syksyn ensimmäinen olutilta ei ole oluen perusteet, vaan mennään samantein täysillä ja sukelletaan tuntemattomaan, ranskalaisten oluiden maailmaan.

Juodaanko Ranskassa muutakin kuin viiniä? Vivahteikkaassa ranskalaisessa ruoka- ja juomakulttuurissa on paikkansa myös oluille. Panimotoiminta on keskittynyt Ranskassa maan pohjoisosiin sekä viineistäkin tunnetulle Alsacen alueelle. Näitä Suomessa melko harvinaisia herkkuja on nyt tarjolla ranskalaisessa olutillassa.

Hinta on legendaarisen kevyt kukkarollesi ja koko setti kustantaa vain 10 euroa sisältäen 3-5 erilaista olutta. Tapahtuma on kaikille avoin ja paikalla voi liittyä myös jäseneksi. Tämä sopii myös ensikertalaisille, sillä juttu luistaa maistelusetin jälkeen myös ennalta tuntemattomien kanssa.

Ilmoittautuminen Olutiltaan:

Ilmoittautuminen on nyt täynnä! Voit ilmoittautua alta varapaikalle ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittelemme viimeistään paria päivää ennen mikäli paikkoja vapautuu.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Tervetuloa nautiskelemaan!

Täältä löydät kuvia aiemmista olutilloista.

 

 

 ,

Map Unavailable