BOSA:n Olutilta (feat. Uusien Ilta)

Tuesday 6.11.2012 klo. 18:00

Mitä: BOSA:n Olutilta (feat. Uusien ilta!)
Missä: O’Hara’s Freehouse, Hämeenpuisto 17-19
Milloin: tiistaina 6.11. klo 18 (olutsetti alkaa klo 19)
Mitä maksaa: Bosan jäsenelle 10 euroa / setti (voi liittyä paikan päällä)
Event: facebook.com/events/439409256095029/

Tiistaina jälleen tuttu olutilta suuren suosion saavuttaneessa Gastropub O’Hara’sissa. Teemana tällä kertaa käydään herkkuja brittein saarilta. Samalla myöskin tutustutaan syvemmälle BOSA:n toimintaan ja tämä ilta on parhaimmillaan erityisesti uusille bosalaisille!

Mitä, BOSA:n Uusien Ilta?

Onko BOSA sinulle vielä hämärän peitossa ja eikö ole vielä oikein saanut aikaiseksi käydä tapahtumissa? Nyt on hyvä aika aloittaa, sillä BOSA järjestää uusien illan sekä olutillan eksklusiivisesti uusille jäsenille ja touhusta kiinnostuneille. Kiinnosti sitten touhu yleisesti, haluaisit mukaan järjestämään vuosikymmenen suurimpia vuosijuhlia tai haluaisit oikein hallitukseen asti, tule kuulemaan mitä meillä on tarjottavana!

Tuntia ennen olutillan alkua BOSA järjestää tarjoilua ja viihdykettä sekä mahdollisuuden päästä tapaamaan mahtavia tyyppejä, eli muita jäseniä ja taustatouhuajia. Kuulet myös pari tarinaa BOSA:n takaa, miksi tämä touhu on niin eeppistä ja miksi BOSAa pidetään muun muassa markkinoinnin ainoana oikeana korkeakouluna (citation needed?). BOSA on tunnetusti yliopiston yksi aktiivisin ainejärjestö, mutta meidän pääaineemme on alkoholi.

Ennakkotapaaminen pidetään tuntia ennen perinteistä olutiltaa eli klo 18. tulijoille kierros ja BOSA tarjoaa!

Tule siis tutustumaan BOSAan O’Harasissa tiistaina 6.11. klo 18. Varaudu myös jäämään tuopin ääreen, sillä toiminnasta kiinnostuneille on varattu paikat klo 19 alkavaan olutiltaan. Olutillan hinta tutusti jäsenille 10 euroa / setti ja jäseneksi voi liittyä paikan päällä.

[contact-form-7 404 "Not Found"]


Gastropub O\’Haras
Hämeenpuisto 17-19 , Tampere

Loading Map….