BOSA:n Olutilta: Luostarioluet

Tuesday 10.4.2012 klo. 19:00

BOSA:n kuukausittainen olutilta tuo jälleen jäsenillemme tarjolle huiman kattauksen olutta pilkkahintaan! Tällä kertaa teemana ovat ne Belgian pyhimmät ja kuuluisimmat herkut eli luostarioluet.

Munkit ovat kautta historian olleet olutkulttuurin suurimpia ja innoikkaimpia suurlähettiläitä.  Mutta mitäpä muutakaan mies tekisi, jos selibaatissa täytyisi elää koko elämä? Munkit ymmärtävät siis mihin  kannattaa purkaa kaikki ylimääräiset paineet. Heidän intohimoisen panemisensa seurauksena luostarioluet ovat kansoittaneet kiistatta kaikkien olutta ymmärtävien tahojen top listat. Toisin sanoen tarjolla on esimerkkejä ehdottomasti maailman parhaista oluista.

Eikä tässä vielä kaikki! Illan aikana on luvassa myös Tuulensuun kellarissa kypsyttettyä harvinaista tavaraa,  joka viimeistään vie maistajan sydämen.

Luvassa on siis erittäin erityislaatuinen ilta ja pakollinen ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan. Varaa paikkasi ajoissa, sillä Tuulensuun kabinettiin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia!

Setin hinta jäsenille 10 euroa / 4-8 tuotetta. Ravintolassa myös koko illan ajan BOSA:n alennus kaikista hanatuotteista.

Ilmoittautuminen:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 ,

Map Unavailable