BOSA:n simailta

Tuesday 12.5.2015 klo. 19:00

Mitä: Sukellus siman ihmeelliseen maailmaan!
Milloin: Tiistaina 12.5. klo 19
Missä: Gastropub Tuulensuu, Hämeenpuisto 23
Mitä maksaa: 10 euroa, sisältää 4-6 maistelua!
Ilmoittautuminen: Kiinni!

Railakas vappu on kutakuinkin takana ja useammalla opiskelijalla katseet ovat jo kesässä. Bosa tarjoaa kuitenkin vielä kevään viimeisenä settinä jälleen hieman erilaisen illan. Vappuna nautitaan simoja mutta nyt tarjoutuu oiva mahdollisuus tutustua todelliseen simaan! Tule ja totea kuinka suuria eroja lopulta onkaan kaupan litkuilla ja Euroopan simoilla, joissa taikaprosentitkin ovat jo koholla.

Ilta pidetään jo monista maisteluista tutussa Gastropub Tuulensuun kabinetissa. Ei varmaan tule kenellekkään yllätyksenä että tämän Tampereen helmen laajaan valikoimaan kuuluu myös laadukkaita simoja. Tuulensuussa iltaa vetää joku gastropubin monista asiantuntijoista. Sami itse ei valitettavasti pääse paikalle, mutta siitä putiikista ei asiantuntijat lopu sillä Suomen Olutmestarin titteli on arkipäivää Tuulensuulaisille.

Hintaa illalle on 10e joka tällä kertaa on todella edullinen hinta, sima kun tuppaa olemaan hieman hintavampaa.  Illan mittaan Tuulensuun tiskillä on tutusti BOSA-alennukset muutamista juomista. Ilta on bosamaiseen tapaan kaikille avoin ja paikalla voit liittyä jäseneksi jos et jo ole.

Lähde siis mukaan BOSAkevään viimeiseen tapahtumaan nauttimaan! Ilmoittautuminen aukeaa täällä tiistaina 5.5 klo 10.

Ilmoittautuminen on kiinni! 


Gastropub Tuulensuu
Hämeenpuisto 23 , Tampere

Loading Map….