BOSAn siideri + tapasilta!

Tuesday 24.11.2015 klo. 19:00

Mitä: BOSA:n siideri-ilta, jossa myös tapaksia!
Missä: Bar Inezissä, Pellavatehtaankatu 19
Milloin: tiistaina 24.11. klo 19:00
Mitä maksaa: 15 euroa, sisältää 5 maistelua ja tapaksia
Ilmoittautuminen: Tiistaina 17.11. klo 10.00, linkki lomakkeeseen tulee fb-eventtiin ja BOSAn sivuille

Marraskuu alkaa olla jo ahdistavan pimeä, joten BOSA tarjoaa täydellisen piristysruiskeen. Tällä kertaa poikkeamme rakkaasta oluesta ja tutkimme millaista todellinen siideri on! Kaupan halpislitkuilla voi siis heittää vesilintua. Aiemmin keväällä henkiin herätetty siideri-ilta keräsi hyvin yleisöä, joten toivottu encore on täällä.

Koska miljöönä toimii tunnelmallinen Inez, on kuvioihin tuotu mukaan tapakset. Kyseisen ravintolan siideri-ja tapasvalikoimat ovat erinomaiset, joten on aiheellista odottaa eeppistä makumatkailua. Se, että Sami Lappalaisella on myös siiderista huima tietämys, ei varmaan yllätä ketään. Hän jälleen avaa meille juomien taustat ja tarinat tutun rennolla tyylillä.

Tapahtuma maksaa poikkeuksellisesti 15 euroa, sillä tarjolla on juotavan lisäksi hieman syötävää. Rahalle saa siis entistä enemmän vastinetta, jos se on edes mahdollista. Tutut BOSAtarjoukset seuraavat maistelua, tällä kertaa todennäköisesti myös ruuasta. Tapahtuma on kaikille avoin ja jäseneksi voit liittyä paikan päällä (5e).

ILMO: https://docs.google.com/forms/d/1HhqUmJk_nxUFPD8BpzzCZkRusnEAwUh5Pko2Y79WcFQ/viewform


Gastropub Inez
Pellavatehtaankatu 19 , Tampere

Loading Map….