BOSA:n olutilta: Vehnäoluet

Tuesday 7.4.2015 klo. 19:00

Mitä: Maailman parhaita vehnäoluita
Milloin: Tiistaina 7.4 klo 19
Missä: Gastropub Tuulensuu, Hämeenpuisto 23
Mitä maksaa: 10 euroa, sisältää 5-7 maistelua!
Ilmoittautuminen: Meni täyteen!

Kevään tullen on hyvä fiilistellä lämpimämpiä kelejä ja niihin sopivia juomia. Vehnäoluet ovat mitä mainion oluttyyli tähän tarkoitukseen, koska tunnetusti mikään ei palauta yhtä hyvin Suomen kesähelteillä kuin Hefeweizen terassilla. Valloittavat vehnät ovat myös aloittelijalle helppo oluttyyli lähestyä, joten ilta sopii mitä mainioimmin ensikertalaisellekin. Parkkiintuneen bosalaisen ei kuitenkaan tarvi olla huolissaan, sillä Tuulensuun italialaisten pienpanimo tuontioluiden joukosta löytyy myös monia kokeellisempia vehnäoluita. Illan mittaan selviää muun muassa, mitä ovat oluen banaanimaiset aromit, mitä ovat witbier sekä krystal ja tehdäänkö ne parhaat vehnät edelleen Saksassa.

Ilta pidetään jo monista maisteluista tutussa Gastropub Tuulensuun kabinetissa. Pyhätöstä löytyykin perinteisten saksalaisten ja belgialaisten vehnäoluiden lisäksi myös monien eri pienpanimoiden versioita perinteisestä oluttyylistä. Tuulensuussa iltaa vetää joku gastropubin monista asiantuntijoista, repertuaariaa löytyy sillä Tuulensuulaiset ovat monesti vieneet Suomen Olutmestari tittelin.

Hintaa illalle kertyy 10 euroa, joka on jälleen kerran erittäin opiskelijaystävällinen tarjous ja sisältää 5-7 olutmaistiaista. Illan mittaan Tuulensuun tiskillä on tutusti BOSA-alennukset juomista. Pienellä rahalla saa taas kaikki tarpeet tyydytettyä mitä parhaalla tavalla, mitä parhaassa seurassa! Ilta on bosamaiseen tapaan kaikille avoin ja paikalla voit liittyä jäseneksi jos et jo ole.

Ilmoittautuminen kiinni!


Gastropub Tuulensuu
Hämeenpuisto 23 , Tampere

Loading Map....