BOSA:n olutilta: Välimeren herkut

Wednesday 4.3.2015 klo. 19:00

Mitä: Sitä hyvää Espanjasta ja Italiasta
Milloin: Keskiviikkona 4.3 klo 19
Missä: Tapas bar Inez, Pellavatehtaankatu 19
Mitä maksaa: 15 euroa, sisältää 4-6 maistelua sekä tapaksia!
Ilmoittautuminen:

Boomin vuosijuhlaviikoilla on monenmoisen juhlan lisäksi BOSAn tarjontaa, tosin tällä kertaa jotain ennenkokematonta! Tutusta tiistaista poiketen kokoonnumme keskiviikkona valloittamaan nimittäin uutta, hieman lämpimämpää osaa Euroopasta. Tarjonta koostuu espanjalaisista ja italialaisista oluista, jotka monelle pohjolan asukille ovat kenties hieman tuntemattomampia San Miguelia lukuunottamatta. Nyt kevään edetessä onkin erinomainen tilaisuus tutustua näihin juomiin, jotka ovat omiaan viilentämään tuliset temperamentit siestan aikana!

Maistelu järjestetään Inezissä, joka on täydellinen paikka aistia Etelä-Euroopan tunnelmaa ja tuotteita. Toivottavasti rakas Sami Lappalainen on tervehtynyt nuhasta ja pääsee viemään bosan jäsenet kohti uusia makumaailmoja! Kokemusta täydentämässä ovat Inezin erinomaiset tapakset, joten aito makumatka on enemmän kuin todellisuutta tässä olutillassa.

Hintaa illalle kertyy 15 euroa, joka on jälleen kerran erittäin opiskelijaystävällinen tarjous ja sisältää 4-6 olutmaistiaista sekä tapastarjoilun. “Virallista” osuutta seuraa tutusti BOSA-alennukset juomista ja kuka tietää kenties myös tapaksista. Pienellä rahalla saa taas kaikki tarpeet tyydytettyä mitä parhaalla tavalla, mitä parhaassa seurassa! Ilta on bosamaiseen tapaan kaikille avoin ja paikalla voit liittyä jäseneksi jos et jo ole.


Gastropub Inez
Pellavatehtaankatu 19 , Tampere

Loading Map….