BOSA ry 10 vuotta Suurvuosijuhla!

Saturday 26.1.2013 klo. 16:30

Ilmoittautuminen täynnä!
Mitä: BOSAn 10-vuotisvuosijuhlat
Milloin: lauantaina 26.1.2013 klo 18 alkaen
Missä: Nokian Kerholassa, bussikyydit Keskustorilta klo 16:30
Mitä maksaa: 35 euroa (ei-jäsen avec 40e) (sis. kuljetukset, illallisen, ohjelman, jatkot ja bosamaiset lisukkeet ja 150 juhlakaveria)
Pukukoodi: juhlapuku/formal
Tammikuun lopussa, tasan kymmenen vuotta myöhemmin, lauantaina 26.1.2012, koittaa hetki, jonka kukaan ei uskonut olevan mahdollinen. Muutaman olueen menevän sankarin keskinäisenä hupailuna alkanut olutseura täyttää kymmenen vuotta ja voi merkkivuonnaan läskimmin kuin koskaan aikaisemmin. Tätä aiotaan juhlia hienoin puittein akateemiseen henkeen, mutta rennolla otteella. Juhliin on katettu pöytä 150 hengelle, joten mittakaavaltaan nämä ovat giganttiset.

Poikkitieteellinen hauskanpito on laajentunut tamperelaisen olutkulttuurin iloisesti tuikkivaksi majakaksi joka houkuttelee piiriinsä opiskelijat ja opiskelijanmieliset opintosuuntaan katsomatta. Tilanne on eittämättä juhlistamisen arvoinen, ja siksi BOSA kutsuukin ystävänsä viettämään juhlallista ja ehdottoman bosamaista iltaa Nokian Kerholan komeisiin puitteisiin.

Meininki on kinkereillä akateemisen pukujuhlan kaltainen, mutta kuten halpa blendiviski, BOSAn vujutkin maistuvat parhaiten pienen twistin kera.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Maksutiedot (maksa 5pv sisällä ilmoittautumisesta)
Tilinumero: FI7311463001060463 (Nordea)
Viitenumero: 2601122
Summa: 35e jäsen, 40e ei-jäsen

[one_half]

:: Tarjoilut ::
BOSA huolehtii että tarjolla on maailman laadukkaimpia oluita, kuitenkaan mallasjuomaa karsastavia unohtamatta. Ruokapuolen järjestää Tampereen Kauppahallista tutun ravintola 4 vuodenajan ja Kalaherkut Nygrenin 4Catering ja tarjolla on vain ensiluokkaisia herkkuja, jotka jo itsessään kattavat illalliskortin helposti. Tilaisuudessa ei myöskään unohdeta kymmenen vuoden saatossa ensiluokkaiseksi kehitettyjä BOSA:n omia tuotteita.

:: Ohjelma ::
Olemme tunnettuja viihdyttävästä otteestamme ja tämä näkyy ohjelmassa. Illan aikana artisteja vierailee useampi, joilla taataan että kerrottavaa on varmasti moniksi kuukausiksi eteenpäin. Saattaapa eräs Hauska kunniavieraskin poiketa paikalle. Lupaamme enemmän kuin akateemisen vuosijuhlan, mutta vain puoleen normaalihinnasta. Ilta jatkuu pikkutunneille asti Tampereella, kun takaisin siirrytään puolenyön aikoihin. [/one_half] [one_half_last] [contact-form-7 404 "Not Found"] [/one_half_last]

:: Yhteistyössä ::
BOSAsta on kokemuksia hakenut yksi jos toinenkin opiskeluaikanaan ja nyt on näiden sankareiden aika antaa takaisin. Tähän mennessä varmistetusti mukana ovat jo:

:: Muista ::
– Ole keskustorilla ajoissa paikalla, bussit eivät ehdi odottaa.
– Käteistä mukaan, voit tarvita.
– Mekko kaapista, puku pesulasta ja taskumatti täyteen, nyt mennään!

Hypeä ja loistavuutta voisi kuvailla ja luetella lyhyen kirjan verran, mutta lopulta vain yhdellä asialla on merkitystä:

Ne on herranjumala BOSAn vuosijuhlat. Kerran kymmenessä vuodessa. Jos ei muka kiinnosta, niin tervemenoa virkkauskerhon teeiltaan. Kaikille muille, lämpimästi tervetuloa.

Ykköset ylle, jallua taskumattiin ja JUHLIA ITSELLE ( © Tero Jaakkola, BOSAn muinainen sikaosasto).

Pukukoodista: Juhla on hieno, ei jäykkä. Tytöillä sallitaan cocktail-mekot variaatioineen ja herrasmiehiäkään ei ulos heitetä vaikka pukutakin alta pilkottaisi bosapaita. Juhla on kuitenkin arvokas, joten toivomme vierailtamme myös illalla tiettyyn pisteeseen asti sitä samaa. Klo 23 on sokka irti.

 

 

Nokian Kerhola (Kuva: Juha Sompinmäki)


Kerhola
Souranderintie 13 , Nokia

Loading Map….