Baltialainen Olutilta

Tuesday 9.10.2012 klo. 19:00

**********************************************
Mitä: BOSA:n Baltialainen Olutilta
Missä: Gastropub Nordicissa, Otavalankatu 3
Milloin: tiistaina 9.10 klo 19:00
Mitä maksaa: bosan jäsenelle 10 euroa / setti (voi liittyä paikan päällä)
Mitä muuta: Nordiciin on saapunut erä baltian omatuonteja!
**********************************************

Illat pimenevät ja oluet tummenevat, mutta BOSA:n laiva sen kuin porskuttaa täyttä höyryä eteenpäin. Olit sitten konkari tai noviisi, täällä on tutusti tervetulleen lämmin tunnelma. Tällä kertaa aluksemme rantautuu Puolan ja Baltian rannikolle. Lokakuun olutillassa on nyt tarjolla huippuharvinaista omatuontia liettualaisilta, latvialaisilta ja puolalaisilta pienpanimoilta. Unohda siis kaikki vanhat mielikuvasi balttioluista ja tule kokemaan, mihin kaikkeen uuden aallon itäeurooppalaiset pienpanimot pystyvät. Tällaista balttioluiden ilotulitusta on tuskin koskaan Suomessa ennen nähty.

Paikkana toimii yksi olutravintoloiden ehdottomista helmistä – Gastropub Nordic – jonka ammattitaitoinen henkilökunta johdattaa bosalaiset tärkeän asian äärelle. Hyvä asia, hyvä seura ja tietysti hyvä olut; taas on monta hyvää syytä odottaa BOSA:n perinteistä kymppitiistaita.

Hinta on legendaarisen kevyt kukkarollesi ja koko setti kustantaa vain jäsenille 10 euroa sis. 4-5 erilaista olutta. Jos jäsenyyttä ei vielä löydy, liity paikan päällä. Tämä sopii myös ensikertalaisille, sillä juttu luistaa maistelusetin jälkeen myös uusien naamojen kanssa.

Olutillan ilmoittautuminen on nyt täynnä!

Tervetuloa nautiskelemaan!


Gastropub Nordic
Otavalankatu 3 , Tampere

Loading Map….